Negletrend
Makeup

Arvtageren til ’Glazed Donut’-negle er fundet, og vi vil have looket med det samme

Af Maria Frederikke Munch Thorgaard 2. februar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @matejanova
I slutningen af 2022 rasede Hailey Biebers ’Glazed Donut’-neglefeber. Nu er en ny negletrend klar til at overtage, og vi er vilde med looket.

Denne artikel indeholder sponsorerede links

Hailey Biebers ’Glazed Donut’-negle i både perlemor og chokoladebrun var helt uundgåelige i slutningen af 2022, og selvom vi var vilde med perlemorslakkens comeback, er vi om muligt endnu vildere med det look, der ser ud til at overtage netop nu.

Looket er inspireret af et andet makeupprodukt, der også ser ud til også at vinde frem igen, nemlig lipglossen.

Det nye neglelook hedder nemlig ’Lipgloss nails’, og vi er især betagede af det take manicuristen @matejanova har på looket.

Som navnet afslører, er der tale om helt glossy negle. Det gælder altså om at finde den mest tyktflydende og glossy topcoat frem, du har.

Selve neglelakken, du skal bruge, skal gerne have en snert af helt sart rosa og kunne f.eks. være Essies bestseller ’Mademoiselle’ eller Kure Bazaars ’Rose Milk Glow

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og så er der længden.

Her er der godt nyt til de af os, der kæmper mod kulden med negle der flækker.

Lipgloss nails-looket ser nemlig særlig godt ud med helt korte negle. Til gengæld kræver looket, at neglebånd og selve neglen er holdt hel rene. Så her kan det måske være en god ide at investere i en god, professionel manicure.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste