Real Techniques® Miracle Airblend Sponge
Reklame

3 trin: Sådan bruger du din makeupsvamp korrekt

Reklame for Real Techniques 24. maj 2023
Er du i tvivl om, hvordan du bruger de farvestrålende makeupsvampe til at skabe et smukt look? I samarbejde med Real Techniques har vi samlet en guide med tre lette trin til at bruge svampen korrekt – og vores bedste tips til at finde den perfekte makeupsvamp til dit behov.

En makeupsvamp er fantastisk, hvis du gerne vil lægge en smuk foundation, der blender naturligt med din hud uden at klatte. Og alt efter hvilken svamp du vælger, og hvordan du bruger den, kan du faktisk skabe forskellige udtryk.

Det kan være svært lige at se for sig, hvordan man bruger den lille dråbeformede svamp, når man står i butikken og ser på de forskellige modeller.

Har du ikke prøvet at bruge en makeupsvamp før, er du sikkert lidt i tvivl om, hvordan du bruger svampen til at skabe dit foretrukne look. Måske ved du heller ikke, om du skal gå efter mere glød, en mat finish eller fuld dækning.

I samarbejde med Real Techniques har vi samlet en guide til, hvordan du bruger din makeupsvamp rigtigt, og hvilken der vil passe bedst til dit behov.

Real Techniques

Hvilken makeupsvamp skal du vælge?

Måske har du stået i beauty-afdelingen og kigget usikkert på de forskellige makeupsvampe og spekuleret på, hvilken mon er bedst til dit behov.

Real Techniques har forskellige svampe i deres kartotek for at give dig muligheden for at vælge den svamp, der bedst hjælper dig med at lægge den makeup, du drømmer om. Vælg dit ønskede look herunder for at finde ud af, hvilken makeupsvamp du skal have.

Mat effekt

Miracle Airblend Sponge fra Real Techniques

Miracle Airblend Sponge er den nyeste makeupsvamp fra Real Techniques og er på kort tid blevet mere populær. Den blå makeupsvamp indeholder memory foam, som gør, at den former sig efter hudens overflade og dermed dækker bedre. Det betyder, at du kan blende foundation og påføre concealer med et jævnt, naturligt resultat og en mat finish. Desuden er den perfekt til at udjævne hudtonen og hudens tekstur.

Afhængigt af hvordan du bruger svampen, kan du få alt fra medium til fuld dækning. Vil du gerne have, at din foundation dækker meget, bør du bruge svampen tør. Ønsker du en lettere dækning med foundation, kan du fugte den med lidt vand og klemme det overskydende vand ud, før du tager foundation på. Den bedste effekt får du, hvis du bruger svampen tør.

Sådan gør du: Påfør din foundation eller concealer med den flade side, og brug derefter den spidse ende til præcisering. Til sidst kan du bruge den rundede side til at blende med ved at duppe med svampen på huden.

Køb Miracle Airblend Sponge her.

Maksimal glød

Miracle Complexion Sponge Real Techniques

Vil du gerne opnå en smuk glans og en fin glød i ansigtet? Så er Miracle Complexion Sponge, den orange – og mest populære – svamp fra Real Techniques, den rette makeupsvamp til dig. Den kan bruges både til foundation, concealer og til farvet dagcreme. Den dækker let til medium og giver et meget naturligt og jævnt resultat.

Niveauet af glød afhænger af, om svampen bruges tør eller fugtet. Vil du have masser af glød, bør du fugte svampen inden brug. Husk at knuge vandet ud. Er du mere tilpas med en smule glød, kan du bruge svampen tør.

Sådan gør du: Contour med foundation, concealer eller farvet dagcreme rundt om dine øjne og næse med den flade side. Brug derefter de rundede sider til at blende makeuppen ind på store områder i en duppende bevægelse. Til sidst kan du dække pletter med den spidse ende.

Køb Miracle Complexion Sponge her.

Fløjlsblød finish

Miracle Powder Sponge fra Real Techniques

Er du mere til mineralpudder end foundation på din hud, eller har du tendens til skinnende hud? Så er Miracle Powder Sponge fra Real Techniques den perfekte svamp til dig. Den lyserøde svamp er nemlig designet specielt til pudder, men den kan også bruges til contouring og blush.

Miracle Powder Sponge har en fløjlsblød overflade, der fordeler pudderet jævnt på din hud. På den måde får du altid et blødt og mat resultat. Ved at bygge lag med svampen, kan du selv styre dækningen.

Sådan gør du: Miracle Powder Sponge er bedst at bruge tør, men du kan også fugte den før brug. Brug først den flade side til at påføre pudderet. Herefter kan du bruge den spidse side til detaljearbejdet, og til sidst kan du blende ind med de runde sider.

Køb Miracle Powder Sponge her.

Komplet makeup

Ultimate Sponge Trio Real Techniques

Vil du gerne skabe et helt makeuplook, kan det være en fordel at bruge et sæt med svampe i forskellige størrelser og teksturer. De forskellige makeupsvampe fås nemlig i forskellige størrelser, som gør det let at komme omkring.

Real Techniques Ultimate Sponge Trio er et alt-i-et sæt, som indeholder en Miracle Complexion Sponge, en Midi Miracle Powder Sponge og en Mini Miracle Complexion Sponge.

Start med at bruge en tør eller fugtig Miracle Complexion Sponge til at blende foundation ind i huden. Herefter kan du påføre pudder, blush, highlighter og contour med Midi Miracle Powder Sponge. Slut af med at bruge Mini Miracle Complexion Sponge på områderne under øjnene, omkring næsen samt små pletter.

Køb Ultimate Sponge Trio her.

Real Techniques

Guide: Sådan bruger du din makeupsvamp korrekt

  1. Vælg den svamp, der opfylder dine behov. Vil du gerne have fuld dækning og en naturlig, mat finish, skal du have fat i en Miracle Airblend Sponge. Er du mere til en jævn påføring med let til medium dækning og masser af glød, skal du gå efter Miracle Complexion Sponge. Vil du skabe en blød base med pudderprodukter, så vælg Miracle Powder Sponge.
  2. Tag stilling til dækkeevnen. Dækkeevnen handler om, hvor meget din foundation skal dække. En tør svamp giver fuld dækning, mens en fugtet svamp giver en lettere dækning. Bruger du en fugtet svamp, så husk at klemme overskydende vand ud, før du påfører foundation.
  3. Undersøg svampens form. De flade, spidse og runde sider bruges nemlig på forskellige måder, alt efter hvilket look du går efter. Alle makeupsvampene fra Real Techniques har en unik 3-punkts-påføringsteknik. Brug først den flade kant til påføring, derefter præcisionsspidsen til dækning af de mindre områder, og blend det hele ud med den runde side. Kan bruges til foundation, concealer og farvekorrektion.

Vil du have flere tips og tricks til at bruge makeupsvampe, -børster og andet makeuptilbehør? Så besøg Real Techniques' Instagram her.

Real Techniques

Real Techniques

Real Techniques har siden 2011 skabt prisvindende og innovativt makeuptilbehør, som kan hjælpe skønhedsentusiaster over hele verden til at få det bedste ud af sin makeup. Real Techniques Miracle Airblend Sponge (den blå svamp) udkommer nu i en smart duo-pakke. Miracle Airblend Sponge’s memory foam-teknologi omfavner hudens overflade med en nem applikation, hvilket resulterer i en medium til fuldt dækkende makeup. Formen på den første svamp er forblevet den samme, men memory foam-teknologien giver endnu mere dækning, hvilket resulterer i en fuldendt mat finish. Læs mere her.

Læs mere om

MestLæste