Test dig selv: Hvem er du til julefesten?
Reklame

Test dig selv: Hvem er du til julefesten?

Reklame for Aspire Brands 30. november 2023
Julen står for døren, og det er tid til at finde det ultimative festlook frem. Er du til glimmer og glamour eller less is more? Tag testen, og find ud af, hvilken type du er til julens fester og hyggeaftener.

Årets festligste sæson er for alvor skudt i gang – men hvilken type er du til julefesten?

December er fyldt med festlige anledninger som julefrokost med familien, juleafslutning på skolen, juleaften og nytårsaften, og det er oplagt at give den fuld gas med smukke negle og elegante vipper. Det er let at blive grebet af stemningen – men husk, at det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas og er helt dig selv.

En smuk og naturlig hud kan være mindst lige så flot som en vild og ekstravagant festmakeup. Det vigtigste er, at du føler dig smuk, som du er – og at du får den fest, du drømmer om.

Hvis du er i tvivl om, hvilket look der passer til dig? Så tag vores sjove test herunder, og find ud af, hvem du er til julens festlige anledninger – og hvilke produkter du kan bruge til at opnå det perfekte resultat.

Tag testen her, og find ud af, hvem du er til julens fester.

Sådan bliver du festklar

Fandt du din festtype? Her kan du læse mere om produkterne, som passer til de forskellige typer.

Red lokkerne med tørshampoo fra Batiste

Tørshampooen fra Batiste er en vaskeægte klassiker, og det forstår vi virkelig godt. Lad produktet style håret, og efterlad frisuren med masser af liv.

Fra venstre: Batiste XXL Volume, Batiste Heavenly Volume, Batiste Naturally Bamboo Fibre & Gardenia, Batiste Naturally Green Tea & Chamomile, Batiste Bare og Batiste Original.

Tørshampooen har til opgave at fjerne hårets urenheder og produktrester – et kæmpe plus er, at den på samme tid formår at tilføre glans, volumen og duft. Alt det gør den samtidig med, at den sikrer, at håret holder hele aftenen. What’s not to like?

Tørshampooen fra Batiste findes i et hav af varianter med forskellige dufte. Her kan du finde din favorit.

Børst med Tangle Teezer-hårbørsterne

Måske er du allerede stødt på de flotte og farvestrålende hårbørster fra Tangle Teezer. Udover det lækre design er børsten både nem og behagelig at anvende. Børsten løsner og reder skånsomt dit hår og efterlader et smukt, blødt og skinnende resultat.

Fra venstre: EasyDryGo Børste, Wet Detangler Mini Pink Sherbet og Plant Brush Marshmellow Pink.

Børsterne fra Tangle Teezer er skabt ud fra en speciel tandteknologi, der sikrer, at børsten hverken skader eller hiver i håret. Den patenterede tandteknologi giver derfor håret de allerbedste forudsætninger, når det skal reddes, føntørres og styles.

Læs mere om hårbørsterne fra Tangle Teezer her, og find den i din yndlingsfarve.

Oplev Real Techniques' vilde redskaber

De famøse makeupbørster fra Real Techniques er til dig, der er en rigtig skønhedsnørd. Børsternes bløde tekstur passer perfekt ind i enhver beautyrutine, og så er de ideelle til alt fra øjenskygge og blush til pudder og foundation. Påfør produktet med børsten og få en smuk og ensartet hud. Læs mere om makeupbørsterne her.

Everyday Essentials, Chic Dreams Sponge Set, 2 in 1 Miracle Powder Puff, Cryo Sculpt Facial Roller og Artist Essentials.

Ligesom makeupbørsterne er makeupsvampen blevet et kæmpe hit. De fine svampe er ideelle til dig, der skal lægge en foundation eller concealer, der blender naturligt ind i huden. Og så er de bare super cute.

Tip! Inden du lægger festmakeuppen, kan du som en del af din hudplejerutine bruge Cryo Sculpt Facial Roller til at sikre en frisk og strålende hud. Læs mere om produktet her.

Få smukke vipper med Eylure

Elsker du fest og farver? Så er de vilde øjenvipper fra Eylure uden tvivl noget for dig. Vipperne holder hele aftenen og efterlader dig med det perfekte festlook. Påsæt vipperne let og elegant, og lad dem indramme og markere øjet.

Læs mere om vipperne fra Eylure her.

Fra venstre: Elegant Touch Blush Suede, EyeLure Fluttery Light, Formula 10.0.6 So Totally Clean Deep Pore Cleanser Acne Treatment og Noughty To The Rescue Anti-frizz Serum.

Skab smukke festnegle med Elegant Touch

Flotte negle giver et ekstra festligt udtryk. Heldigvis behøver det heller ikke at tage særlig lang tid. Det innovative neglebrand Elegant Touch får inspiration fra tidens tendenser, stjerner og catwalk trends.

Læs mere om de elegante negle fra Elegant Touch, og find dem, der passer til dig her.

Rens din hud med Formula 10.0.6

Start dit look med en god hudplejerutine. Den lækre ansigtsrens So Totally Clean Deep Pore Cleanser Acne Treatment fra Formula 10.0.6 skal påføres på en renset hud. Produktets formel sikrer en dybdegående og blid eksfoliering, som din hud ikke vil gå glip af.

Find rensen fra Formula 10.0.6 her.

Forkæl dit hår med Noughty

Hårserummet Noughty er perfekt til dig, der ønsker at style dit hår med enten et glattejern eller krøllejern. Serummet beskytter nemlig mod varmen og efterlader en super flot finish.

Læs mere Noughty her.

Læs mere om

MestLæste