Opdateret den 24. november 2016. 

Vi ELSKER webshops, for det er jo så rart at sidde derhjemme og klikke nyt tøj, nye sko og andre ting hjem. Der er ingen stress og jag, det bliver leveret til døren, og du kan prøve den nye trøje til flere forskellige outfits hjemme foran spejlet, så du er helt sikker på, at det ikke bliver et fejlkøb, der bare kommer til at hænge i skabet.

Heldigvis findes der supermange gode webshops, og vi har samlet alle vores yndlings shopping-steder på nettet i denne her artikel. Så hvis du er lige så vild med gadgets, tøj, sko og beauty som os, så er det supernemt for dig at købe lækre produkter på de her hjemmesider. 

Læs også: Tips til shopping på nettet

Psst.. Artiklen indeholder affiliate-links. Læs hvad det er her!

Vi Unge redaktionens yndlings shopping-steder på nettet:

Nadia køber nyt tøj på boozt.com.

- De har alle mine yndlingsmærker som fx. Ganni, Calvin Klein osv. – og så er der tit virkelig gode rabatter!

Marie finder cool gadgets på coolstuff.dk.

- Jeg er vildt meget til skøre gadgets og sjove gaver, så jeg elsker at tjekke alle de mærkelige, men samtidig fantastiske ting ud på coolstuff.dk. Man finder altid et eller andet, man ikke kan forstå, man har levet uden!

Anne-Sophie er vild med asos.com.

Jeg er vild med asos.com, som har virkelig mange mærker og tøj til enhver smag. De har en ret smart ”save item”-funktion, som gør det muligt at lure på sine favoritsager og være klar til at slå til, hvis de nu kommer på udsalg.

Sisse shopper lækre sager på designdelicatessen.dk.

- Jeg elsker at shoppe nips, plakater og lækker te hos Designdelicatessen. 

Julie fylder klædeskabet med tøj fra topshop.com.

Jeg er VILD med Topshops tøj og har masser af det i mit klædeskab. Deres stil er nemlig pæn og afslappet – men altid med et cool twist. 

Læs også: 5 shopping-apps du skal have

Cecilie shopper beauty hos nicehair.dk.

- Hos Nicehair.dk finder jeg næsten alle mine yndlingsprodukter – min yndlingsdeo fra Biotherm, mine yndlingsmascaraer fra Dr. Hauschka og L’Oréal, min yndlingshårkur fra Moroccanoil, min yndlingskrøllecreme fra idHair og meget, meget mere … Priserne er gode, og leveringen hurtig!

Louise køber sneakers på sarenza.dk.
- Jeg synes, at sneakers er noget af det mest behagelige og cool, man kan have på, så jeg har altid mindst fire forskellige par, jeg kan skifte mellem - og mange af dem køber jeg på sarenza.dk, fordi der er et kæmpeudvalg! 

De her butikker er jo kun nogle af vores favoritter, og det er jo vildt svært at vælge, for der er SÅ mange gode webshops, som man kan shoppe i. Derfor har vi samlet nogle andre favoritter i forskellige kategorier her. 

De bedste beauty-webshops 

De bedste tøj-webshops 

De bedste webshops med sko og accessories 

De bedste webshop med bøger og gadgets: 

De bedste webshops med ting til værelset: 

Mangler du inspiration til din stil? Tjek det her galleri med den topseje model Cara Delevingne, der har en virkelig cool stil. 

#OOTD-inspiration: Cara Delevingne