Ingen sommer uden en sød bikini på stranden! Og i år er der heldigvis rigtig mange fine at vælge imellem. Vi har lavet et galleri proppet med søde bikinier, hvor du kan finde din næste yndlings-bikini … eller måske en badedragt? Tjek dem ud nederst i artiklen!

Læs også: Galleri: Stjerner i bikini

Inden du shopper en fin bikini, kan det være en god idé at overveje, hvilken type bikini, der klæder din kropsfacon bedst. Her kan du se, hvad du for eksempel kan gå efter, når du shopper.

Æbleform: Du har smalle hofter, derfor er det rigtig pænt med lavtaljede bikinitrusser, som sidder lavt på hofterne og giver dem mere bredde. Som top er det flot med en halterneck, der bindes i nakken.

Søjleform: Din krop går næsten lige op og ned, så brug en bikini med flæser eller et fint og spraglet mønster. På den måde skaber du lidt mere fylde på formerne.

Timeglas: Har du timeglasfacon, kan du bruge en bikinitrusse med høj benskæring, så du får benene til at se længere og smallere ud. Vælg en top med almindelige stropper lige som en bh.

Pærefacon: Du er smal foroven og bred forneden, derfor er det godt at bruge en lys top, der giver mere bredde foroven og mørke bikinitrusser, som slanker forneden.

Læs også: Find den rigtige bikini

Vil du gerne skjule maven?
Der er masser af lækre og toptrendy badedragter i 2013 - dem har vi også et par stykker af i galleriet!

Bikini-mode 2013