Skønhed

Spa - næsten gratis!

Af Cecilie Rosfort-Nees 25. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du behøver bruge en formue i Matas for at kunne få blød hud og lækkert hår. Tjek vores guide til en næsten gratis omgang spa lige her!

Læs også: Få en ren hud.

Blødt hår
Hvis du (eller din mor) har en hårkur, er det selvfølgelig den, du skal bruge - hvis der ikke er så meget tilbage, så brug det, du har, i spidserne. Det er spidserne, der trænger til mest 'love'. Hvis du ikke har en hårkur, så brug balsam og lad den trække lidt længere i håret, end den plejer. På den måde får du også ret blødt hår.

Bonustip!
Red dit hår - på den måde får du fordelt olierne fra hovedbunden ned i dit hårs længder, og det er er noget, der gør dit hår blødt og skinnende.

Læs også: En ny gloss du vil elske.

Blød hud
En fugtgivende ansigtsmaske er det bedste, du kan bruge, hvis du drømmer om blød hud, men hvis du ikke har en fugtgivende maske, har du måske en ansigtscreme, der er lidt federe og mere fugtgivende, end den, du plejer at bruge, som du kan bruge som en maske. Hvis du har en ansigtsolie, kan du også lægge den under din ansigtscreme og på den måde give dit ansigt ekstrameget fugt.

Bonustip!
Husk at rense din hud hver morgen og aften med en rensegelé. Når der ikke sidder snavs på din hud, bliver den automatisk mere blød og lækker.

Læs også: Farvel til tør hud!

Blød krop
Du får en blød og lækker krop, hvis du først skrubber de døde hudceller væk med en skrubbecreme og bagefter bruger en god creme. Hvis du ikke har en skrubbecreme, kan du komme lidt salt i din badegelé. Husk altid at teste, om din hud kan tåle den hjemmelavede skrubbecreme, inden du bruger den på hele kroppen, og skrub ikke for voldsomt. Tag en bodylotion eller - endnu bedre - en olie på kroppen for at give den topmeget fugt.

Bonustip!
Hvis du sørger for at få masser af sunde fedtstoffer (fra for eksempel nødder og fed fisk) får du også en lækker hud.

Læs også: Få en fin hud før festen.

Bløde fødder
Start med et fodbad, og skrub så dine fødder med den hårde side af en skuresvamp, og smør fødderne ind i en fed creme.

Bonustip!
Sov med en fed creme på fødderne, og tag et par strømper udenpå. På den måde trænger cremen godt ind i huden

Billedtekst: Balsam fra Dr. Hauschka til 149 kroner.

Læs også: Test: passer du godt nok på din hud?

MegetMere