Skønhed

Sommerfrisk hele året

Af Cecilie Rosfort-Nees 16. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efteråret er på vej, men hvorfor ikke holde dig sommerfrisk hele året?

Ud i luften med dig!

Selv om det ikke er 25 grader, kan du altså godt være udenfor. Med et tæppe, en striktrøje eller en jakke kan du jo faktisk gøre (næsten) de samme ting, som du ville have gjort på en varm sommerdag: Dase i hængekøjen med en god bog, sidde på udendørs café med din veninde og snakke i timevis eller gå en lang tur på stranden. Og hey, I kan jo godt spise en is, selv om det ikke er hedebølge!

Spis sundt

Om sommeren er det nemt at leve sundt og spise en masse friske bær og frugter, men der er altså ingen undskyldning for at holde op med at få gode vitaminer, bare fordi din sommerferie er slut. Spis masser af bær, frugt og grønt hver dag - i smoothies, oven på din morgenmad eller som en sund dessert eller et mellemmåltid. Lev i det hele taget varieret, og sørg også for at få nok rugbrød, mælk og vand hver dag. Det er en god idé at supplere med en vitaminpille.

Læs også: 4 nemme måder til at spise sundereFå motion

Da det var stegende varmt, var det ingen sag at få motion - du kunne svømme i poolen eller i havet, I spillede beachvolley i timevis, og gåture i de hyggelige sommerbyer var den perfekte aftenunderholdning. Nu hvor hverdagen er i gang, kan det godt være svært at få proppet noget nem motion ind i dit sikkert tætpakkede program. Det nemmeste er klart at cykle til skole, og hvor du ellers skal hen, ligesom du kan gå eller løbe en tur med din veninde - eller I kan måske smutte i svømmeren, hvis I savner at rende rundt i bikini.

Læs også: Dyrk motion uden at røre en finger

Dit look

Blød, lysebrun hud og lækre bølger i håret - yeahr, du var hot i din sommerferie! Heldigvis kan du nemt holde dit lækre look vedlige. Blød hud får du ved at peele din hud og bruge fugtighedscreme, gylden hud sørger din selvbruner eller solpudder for, og bølgerne i håret hjælper du på vej med en saltvandsspray - eller ved at give dit flettede hår varme med dit glattejern for på den måde at trylle oversize-bølger i håret frem.

MegetMere