Skønhed

5 spørgsmål og svar om din mascara

Af Cecilie Rosfort-Nees 23. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Må man pumpe luft ned i sin mascara, og vokser vipperne ud igen, hvis de falder af? Cecilie giver dig svar lige her!

Hvis du kun måtte bruge ét makeupprodukt, hvad skulle det så være? Hvis dit svar er mascara, er du ikke alene. Faktisk er mascaraen det allermest populære skønhedsprodukt i hele verden!

Læs også: Makeup for begyndere

Men har du styr på, hvordan du får det maksimale ud af din mascara? Klik videre i galleriet, og få svar på fem vigtige spørgsmål om din mascara.

5spørgsmålogsvaromdinmascara

Jep, din mascara udtørrer og bliver dermed sværere at arbejde med, ligesom den klumper nemmere, hvis der kommer en masse luft ned i den. Lad derfor være med at pumpe mascarabørsten op og ned, og husk at lukke din mascara ordentligt efter brug.

Mascara fra L’Oréal til 119 kroner.

 

Sort mascara klæder de fleste, så det er et sikkert valg – også for dig med grønne øjne. Den sorte mascara kan dog godt komme til at stjæle opmærksomheden fra din øjenfarve, så nøjes med at lægge et tyndt lag. Brun mascara er også flot til dig og dine grønne øjne.

Mascara fra L’Oréal til 140 kroner

 

 

Hvis du nøjes med at lægge en lidt diskret øjenmakeup med din sorte mascara, behøver resultatet ikke blive »too much«, men hvis du lægger både sort liner og masser af sort mascara, skal du være opmærksom på, at looket godt kan blive ret makeuppet at se på. En mørkebrun mascara kan være god at bruge til hverdag eller til dage, hvor du vil have looket helt naturligt.

Mascara fra Max Factor til 109 kroner

 

Det ser faktisk ret fint ud, fordi dine vipper bliver mørke helt ind til vipperoden – du kan derfor hurtigere få lagt en øjenmakeup om morgenen, fordi du enten kan lade være med at tage mascara på eller kan nøjes med at tage mindre mascara på. Om sommeren er det nice at kunne smutte på stranden med lækre, mørke vipper, uden man behøver tænke på, om den vandfaste mascara nu også holder ...

Mascara fra Maybelline til 129 kroner

 

Ja, de vokser ud igen, men det kan godt tage noget tid, så gør, hvad du kan, for at du ikke mister flere vipper end højst nødvendigt. Du beskytter dine vipper mod at falde af ved at rense din makeup ordentligt af, inden du går i seng om aftenen.Rimmel mascara. Kan købes i Matas.

MegetMere