Silke slår øjnene op. Der er helt stille i huset, og hun vender sig om på den anden side for at sove videre. Men med ét sætter hun sig op i sengen: OMG, det er juleaftensdag! Hun styrter ind på Lukas’ værelse og hiver dynen af ham og løber videre ind i sine forældres soveværelse.

- I skal op nu! Det er jul!

Endelig får resten af familien taget sig sammen til at stå ud af sengen, og de nyder en vildt lækker morgenmad, mens de hører julemusik og prøver at bilde hinanden ind, hvilke skøre julegaver de har købt til hinanden. Da det ringer på døren, går Silkes far ud for at åbne, mens Silke hælder mere hjemmelavet kakao op i sit krus.

Læs også: Alle afsnit af Silkes jul

- Øhm, Silke, du har besøg, siger hendes far med det mærkeligste ansigtsudtryk, hun nogensinde har set.

Gad vide, hvem det er? Silke lister ud i entréen, og der i døråbningen står MADS! Og her står hun i pyjamas og med morgenhår! Mads smiler skævt til hende og rækker en lille gave frem til Silke.

- Er den til mig?, hvisker hun stille og begynder at pakke op.

Gaven er en underlig gren med små bær på og en sløjfe omkring, og Silke ved slet ikke, hvad hun skal sige, før Mads tager den ud af hendes hænder og holder den over hendes hoved.

- Det er en mistelten, siger Mads lidt genert.

Læs også: De bedste tilbud på Vi Unge

Pludselig læner han sig frem og planter en blidt kys på Silkes mund. Det er som om, der er festfyrværkeri i kroppen på Silke, og hun har slet ikke overblik over, hvor længe de står og kysser, før Mads trækker sig tilbage og sender hende det flotteste smil, hun nogensinde har set. Så var det altså virkelig hende, som han var vild med!

Da Silke senere sidder i kirken mellem sin mor og far, er hun stadig helt varm i kroppen. Emma, Thue og Ronni sidder længere fremme og vinker til hende, og helt forrest i kirken sidder Ib med et kæmpe grin omgivet af en masse mennesker, der ser ud til at være noget familie. Silke bliver nærmest endnu mere varm i kroppen, og det hjælper ikke på temperaturen, da hun får øje på Mads, der lyser op i ansigtet, da deres blikke mødes.

Åh, den her jul kunne bare ikke blive bedre! Om lidt skal hun hjem til mormor og morfar og spise julemiddag og hygge med dans om juletræet og gaver. Hun smiler og tænker for sig selv:

- GLÆDELIG JUL!