mean girls
Film & serier

'Mean Girls'-vennegruppen genforenet efter næsten 20 år

Af Christoffer Mygind Juul 6. november 2023
Foto: mptvimages.com/MEGA
Vores favorit girl squad er (næsten) tilbage – denne gang i en amerikansk reklamefilm.

Er du også en af dem, der hvert år den 3. oktober kun kan tænke på én ting, hvis nogen spørger, hvad dag det er, så er glædens dag kommet.

For efter næsten 20 år er Lindsay Lohan, Amanda Seyfried og Lacey Chabert tilbage som 'Mean Girls' i deres ikoniske roller som Caty Heron, Karen Smith og Gretchen Weiners som voksne, der arbejder på North Shore High School.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er dog ikke tale om en ny udgave af kultklassikeren fra 2004 skrevet af Tina Fey og Rosalind Wiseman, men derimod en reklamefilm for det amerikanske supermarked Walmart i forbindelse med Black Friday. Og selv om matchet umiddelbart kan lyde mere interessant end oplagt, så er det intet ringere end en genistreg.

I reklamefilmen genopliver den berømte vennegruppe således nogle de allermest ikoniske replikker og scener fra den populære 00'er-film i nye, reklametilpassede versioner – fra replikken 'get in loosers, we're going shopping' og Karens vejrrapporter til elevernes velkendte tilståelser på gangene.

Desværre er Rachel McAdams, der spiller skolens 'queen bee', Regina George, ikke med i reklamefilmen. Men det larmende fravær af skuespilleren bliver der dog gjort op med på flot vis, og derfor er filmen alligevel et kærkomment gensyn med de tre venner, der uden tvivl vil varme enhver, som elsker 90'er-trioen.

Selv om meget er sket siden 2004, så forbliver nogle ting altså de samme. For som Lindsay Lohan siger i introen til den nye reklamefilm – "On Wednesdays we still wear pink."

Artiklen blev første gang bragt på Elle. Dette er en redigeret version.