Anne with an e
Anne with an e
Film & serier

10 film og serier du skal se dette efterår

Af praktikanter, Karoline Nielsen, Thora Holm, Selin Zekiri, Ella Haldgren Tribler 10. november 2023
Foto: Ken Woroner/Netflix
Mangler du en god serie eller film, der kan få dig i efterårshumør? Så er dette listen for dig!

Efteråret har gjort sit indtog og måske tilbringer du mere tid indendørs. Det er det perfekte vejr til at smide sig under dynen og se nogle hyggelige efterårsfilm- eller serier. Vi har samlet nogle af efterårets bedste, uanset om du er til romantik, spænding eller bare hygge med familien. Så stop med at lede, og lad os tage dig med på en streamingoplevelse, der vil gøre dit efterår endnu bedre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Film

Autumn in New York

Er du vild med en trist romantisk film, så er denne film noget for dig. Will Keane den kvindebedårende succesfulde restaurantejer som ikke tager kærlighed seriøst møder Charlotte Fieldmann imens han er på arbejde i hans eksklusive restaurant, deres øjne møder hinanden. De får dybt øjenkontakt, er det kærlighed ved første blik eller bare en af Wills næste one nightstands?

Little Women

Mangler du en film til at se med familien, så er "Little Women" den perfekte match til dig. Filmen følger fire søstre med forskellige drømme og mål, og deres stærke bånd bevares, selv når de går gennem livets store forandringer. Det er den ideelle film til at samle familien og dele en følelsesladet historie om søsterskab og kærlighed.

When Harry Met Sally

Hvis du er til romantisk komedie, så er "When Harry Met Sally" noget for dig. Den handler om Harry og Sally, som er venner, der begynder at stille spørgsmålstegn ved, om mænd og kvinder kan forblive venner uden at blive romantisk involveret.

Harry Potter og De Vises Sten

Dette er den første film i Harry Potter-serien, og den er fyldt med magi og eventyr. Følg Harry, Ron og Hermione, når de opdager en helt ny verden fyldt med troldmænd og hekse. "Harry Potter og De Vises Sten" er en fantastisk klassiker, der vil tage dig med på en spændende rejse. Hvis du ikke kan få nok af det magiske univers, er der heldigvis hele syv film mere, du kan binge.

Dead Poets Society

Denne film er hjertevarmende og følger en gruppe elever på en kostskole, der bliver inspireret af deres lærer, spillet af den fantastiske skuespiller Robin Williams, til at tænke selv og forfølge deres drømme. "Dead Poets Society" handler om venskab, mod og læring.

Serier

Gilmore Girls

Besøg den hyggelige by Stars Hollow og følg Lorelai og Rory Gilmore, en mor og datter, i denne serie. "Gilmore Girls" handler om kærlighed, venskab og de små og store øjeblikke i livet. Det er den perfekte serie at se med familien eller alene med en varm kop kakao.

Friends

Hvis du er til skøn komedie og uforglemmelige karakterer, så bør du give "Friends" en chance. Serien handler om en gruppe venner – Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey og Phoebe og deres sjove oplevelser i New York. "Friends" vil få dig til at grine, græde og føle dig som en del af deres vennekreds.

Gossip Girl

Træd ind i den glamourøse og skandalefyldte verden af unge i New York. "Gossip Girl" afslører hemmeligheder og romantik i en spændende serie. Find ud af, hvem der gemmer sig bag Gossip Girls anonyme identitet, mens du udforsker det overklasseliv.

Anne with an E

Dyk ned i en historie om den forældreløse Anne Shirley, der kommer til Green Gables, en gård på Prince Edward Island. Serien følger Annes rejse, hendes dybe venskaber og hendes eventyr i det smukke canadiske landskab. "Anne with an E" er en følelsesmæssig rejse, som anbefales til alle aldre.