Elizabeth Debicki som Prinsesse Diana i 'The Crown' / Foto: Netflix
Elizabeth Debicki som Prinsesse Diana i 'The Crown' / Foto: Netflix
Reklame

Den royale mode i ‘The Crown’

Reklame for Netflix 15. december 2023
‘The Crown’ har igennem 6 sæsoner brilleret med sit fænomenale kostumedesign. Hør modeekspert Christoffer Mygind Juul fortælle om 3 af hovedrollernes stil i ‘The Crown’.

Over seks sæsoner har vi fulgt op- og nedturene i det britiske monarki i den populære Netflix-serie The Crown. Et af de punkter, hvor serien virkelig udmærker sig, er ved sit eminente kostumedesign, der rammer stilen i det britiske kongehus til perfektion og indfanger de forskellige tidsaldre, som serien udspiller sig i.

Netop det element ved serien dykker vi dybere ned i i denne video, hvor Vi Elsker Seriers chefredaktør, Carina Nørgaard Schou, har inviteret digital journalist hos ELLE og modeekspert, Christoffer Mygind Juul, i studiet for at kigge nærmere på nogle af de mest ikoniske looks fra virkelighedens britiske kongehus, som bliver genskabt i The Crown.

I videoen kommer de bl.a. Ind på at tale om Prinsesse Dianas ikoniske revenge dress, som bliver genskabt i serien. Her forklarer Christoffer Mygind Juul, hvorfor den blev så stort et fænomen:

“Hun havde den på på et altafgørende tidspunkt i sit liv. Hun bar den på præcis samme aften, som Prins Charles erkendte sit utroskab med Camilla Parker Bowles. Kjolen var meget bevidst valgt af Lady Diana til at blive båret på den her dag. Den var designet af den britiske designer Christina Stambolian, og den havde et meget afslørende snit i forhold til, hvad man var vant til at se fra de kongelige, og på det her tidspunkt fik hun cementeret sig som værende ikke-royal mere.”

Se hele interviewet med Christoffer Mygind Juul i videoen øverst i artiklen.

Artiklen blev oprindelig udgivet på Vi Elsker Serier.

Læs mere om