mode

Leelas favoritter i november

Af Leela Legêne 4. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se med her, hvor Leela deler sin ønskeliste for november måned, og bliv inspireret til et nyt fund!

Nu hvor det bliver så hurtigt koldt, er jeg gået over til næsten kun at shoppe på webshops. Den eneste rigtige butik, der lige nu hiver i mig, er Bik Bok. De har nemlig lige lavet et design-samarbejde med Mary-Kate og Ashley Olsen, og det tøj, vil jeg gerne ind og røre ved. Se deres første samarbejde her.

Læs også: Seje strik under 200 kroner

Der er flere ting, der har inspireret mig på det seneste. Tv-serien Rita har inspireret mig til mere tern i hverdagen, og så har en model jeg arbejdede sammen med for nyligt inspireret mig til en mere cool stil. Det, og en masse vamsede ting, kan du se i galleriet herunder. Det er nemlig blevet tid til at vise jer, hvad mine november favoritter er.

Leelasfavoritternovember2013

I sidste uge var jeg på forsideshoot med en model, der ankom i denne jakke. Og jeg var helt vild med den, og måtte derfor straks spørge, hvor hun havde købt den. Jeg tror, jeg kommer til at se rigtig sej ud, hver gang jeg hopper i denne bikerjakke. Jakke fra Zara til 579 kroner. Du kan købe den her.
For mig er det angora et musthave om vinteren. Hvert efterår køber jeg en ny sag, for det gør mig glad og varm. Denne strik har 14 % angora, og holder sig derfor en pris, der er til at overskue. Strik fra Topshop til 405 kroner. Du kan købe den her.
November er ikke min yndlingsmåned. Derfor har jeg aftalt med mig selv, at alle kneb gælder for at gøre måneden bedre. Og det er derfor, jeg må ha’ et par pæne, bløde hyggebukser. Bukser fra Monki til 180 kroner. Du kan købe den her.
Jeg elsker, når kendte mennesker designer tøj for billige mærker. Denne taske er en del af Olsen-tvillingernes anden kollektion for Bik Bok, der blev lanceret i sidste uge. Jeg håber, jeg når at få fingrene i denne skønne accessory. Taske fra Bik Bok til 310 kroner. Du kan købe den her.
Jeg elsker, at det er blevet så moderne med skjorter, men jeg er generelt ikke så glad for at stryge. Derfor er jeg gået på jagt efter skjorter, der er lavet i et materiale, der ikke krøller så let. Efter jeg er begyndt at se ”Rita”, har jeg fundet ud af, at jeg mangler tern i garderoben.
Skjorte fra Miss Selfridge til 230 kroner. Du kan købe den her.
Jeg elsker tørklæder, der er så store, at man kan gemme sig totalt i dem. De sidste mange år har jeg gået i sorte tørklæder, så hvis folk skal kunne se, at jeg har købt en nyt, må jeg hellere skifte farve. Tørklæde fra H&M til 80 kroner. Du kan købe det her.
Når man lige som mig ikke er så høj, synes jeg, det ser pænt ud med højtaljede bukser og høje hæle. Så kommer benene nemlig til at se længere ud. Jeg er ret vild med vasken på de her 90’er inspirerede jeans. Jeans fra American Apparel til 670 kroner. Du kan købe dem her.

MegetMere