mode

Leelas favoritter i november

Af Leela Legêne 3. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kig med her og se, hvad der er Leelas musthaves i november.

Det er ret koldt og ret trist vejr lige nu, men som man siger: Der er ikke noget, der hedder forkert vejr, kun forkert påklædning". Betyder det ikke, at vi skal shoppe, tøser? Her er min ønskeliste for denne måned. Hvad ville gøre jeres efterår bedre?

Læs også: Ugens spots: Huer.

Sløjfer og overskæg
Denne T-shirt er perfekt til at gøre mandagen lidt sjovere, og jeg er vild med kombinationen af overskæg og sløjfer. Noget tøset og drenget på samme tid - det kan jeg godt lide. Jeg tror, jeg vil bruge den med et par mørke jeans og en løs cardigan.
T-shirt fra Asos til 175 kroner. Du kan købe den her: www.asos.com
Fjollet strik
I sidste uge var jeg forbi åbningen af den nye Monki-butik på Strøget og fik øje på denne lidt skøre strik. Men jeg har tænkt på den flere gange siden, så den må klart købes i denne måned. Jeg er sikker på, den varmer godt på de kolde aftener.
Strik fra Monki til 300 kroner. Du kan købe den her: www.monki.com


Læs også: 5 favoritter i Vi Unge-shoppen.

Cute og feminin
Whitney Port har designet en kollektion for Bik Bok, som er i butikkerne nu. Der er rigtig mange fede ting i blandt, som jeg gerne vil have. Men det er ikke nogen stor surprise. Tøsen har jo altid haft en kanongod stil! Og så har jeg brug for en pause fra stiletterne til de mange fester, der kommer nu. Så hvad er bedre end et par tøsede ballerinaer?
Ballerinaer fra Bik Bok til 349 kroner. Du kan købe dem her: bikbok.com


Noget blødt og behageligt
Jeg skal have en belønning for, at jeg kan holde det kolde efterår ud, og det skal være en blød bluse, som jeg har lyst til at flytte ind i og bo i resten af den kolde tid. Jeg har forelsket mig lidt i denne sag fra Only! Kom an kulde…
Sweatshirt fra Only til 199,95 kroner. Du kan købe det her: bestseller.com

Læs også: Pift efteråret op med accessories.

Nye, lækre jeans
Jeg er faktisk total vild med Bik Boks jeans, fordi de sidder godt og holder formen - også efter mange vaske. Og så får jeg altid komplimenter for dem, når jeg har dem på. Så jeg har besluttet mig for, at mit næste jeans-køb, skal være dem her. Dem ved jeg, jeg kan lide! Og tjek så lige prisen.
Jeans fra Bik Bok til 399 kroner. Du kan købe det her: bikbok.com

MegetMere