mode

Leelas favoritter i marts

Af Leela Legêne 11. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endelig kan man mærke foråret titte frem, og i den anledning har vores modetøs fundet 7 nye forårsfavoritter!

Det bedste ved en ny sæson er, at man kan tillade sig at shoppe en masse nye ting. Lige nu står jeg for eksempel og mangler solbriller og nye sko. Jeg er derfor gået på jagt efter noget, der matcher dette forårs tendenser.

Læs også: 16 skønne skaterskirts til under 200 kroner

Lige nu er jeg besat af pastelfarver, print og alt der er hvidt. Se mine marts-favoritter i galleriet herunder, og find ud af, om noget af det også lander på din ønskeliste.

Læs også: Få Taylor Swift og Lordes seje shoppe-stil

Leelasfavorittermarts2014

Endelig kan jeg finde solbrillerne frem igen, mens jeg nyder den første forårssol. I år skal mine solbriller være lyserøde. Solbriller fra Asos til 157 kroner. Du kan købe dem her.
For mig er foråret først rigtig begyndt, når jeg finder blomsterprintet frem. Så det må jeg hellere gøre i en fart! Denne her kan jeg både bruge i foråret og om sommeren. Kjole fra Topshop til 350 kroner. Du kan købe den her.
Jeg er parat til at skifte min sorte garderobe ud, med en masse fine, hvide sager. Øverst på listen ligger denne hvide bomber fra Bik Bok. Jakken koster 560 kroner. Du kan købe den her.
Lige nu har Leighton Meester udvalgt sine favoritter på Nelly.com, og denne nederdel er faktisk den fra kampagnebilledet. Jeg kunne godt finde på at gøre som hende, og matche leo med leo. Nederdel fra Nelly til 349 kroner. Du kan købe den her.

Jeg er allerede begyndt at glæde mig til påsken, og i stedet for gult tøj, vil jeg tage denne på palmesøndag. T-shirt fra H&M til 79 kroner. 

Her til foråret kan man få rigtig mange sneakers i pastelfarver. Jeg er faldet for denne her klassiske Vans-model. Sko fra Vans til 546 kroner. Du kan købe dem her.
Et af forårets helt store tendenser er kunst. Derfor vil jeg gerne gå efter en mere kunstnerisk stil, og jeg starter med det her net med print. Taske fra Modekungen til 300 kroner. Du kan købe den her.

MegetMere