mode

Leelas Favoritter i maj

Af Leela Legêne 16. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tjek, hvad Leela skal ud at have fingrene i denne måned!

Lette sommerkjoler, fine toppe og lækre accessories står på min ønskeliste over de køb, jeg skal lave i maj. Og så skal jeg også lige en tur til Istanbul, så mon ikke jeg for lavet nogle sjove, spontane køb dernede fra.

Blomstret kjole
Man kan aldrig få for mange sommerkjoler, og nu hvor man endelig kan begynde at gå med bare ben skal jeg helt sikkert på jagt efter flere kjoler som jeg kan bruge hele sommeren! Denne synes jeg også godt kan fungere til festen med et par høje hæle.
Kjole fra Topshop til 315 kroner. Du kan købe den her!

Vild ring
Inde på Modekungen har de vildt mange fede accessories som er vilde og store. Jeg ved ikke rigtig om de er mest velegnet til fest eller hverdag, men synes i hvert fald de er ret skønne, så tænker jeg i første omgang vil have fat i denne ring med vinger.
Ring fra Modekungen til 299 kroner. Du kan købe den her!

Printet Tee
Jeg er blevet ret vild med Paul Franks printede T-shirts på det seneste, og særligt denne som jeg har fundet på Smartgirl. Og så kan alle også se at jeg er vild med den skønne abe figur.
T-shirt fra Paul Frank til 269 kroner. Du kan købe den her!

Blomstret sommertop
Denne top tror jeg, kan blive oversød sammen med et par shorts og nogle store øreringe. Mangler nemlig nogle toppe som kan gøre mine denimshorts lidt sjovere.
Top fra lindex til 105 kroner.

Farverige solbriller
Jeg vil have et par farverige solbriller denne sommer, så jeg ikke ender med de samme sorte hver dag. Tror jeg vil bruge dem en tur på stranden, eller en hverdag hvor jeg har brug for en lidt mere festlig dag. Solbrillerne er fra Bik Bok til 69 kroner. Du kan købe den her!

MegetMere