mode

Leelas favoritter i januar

Af Leela Legêne 6. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se, om Leelas liste med udsalgsfund kan inspirere dig til et nyt drømmekøb!

så er det også der, jeg sørger for at opdaterer min basisgarderobe. Et par enkle jeans eller en grå top bliver nemlig slet ikke grimmere af at være 40 procent nedsat.

Læs også: 10 musthaves til basisgarderoben

Januar er også et godt tidspunkt at starte på en frisk, og få en stil der passer til det nye år. Derfor køber jeg aldrig noget på udsalg, som jeg ved peakede længe før. I galleriet har jeg samlet 8 udsalgssager, som skal gøre mit 2014 endnu bedre.

Leelasfavoritterijanuar

Jeg ville blive træt af farven, hvis jeg skulle bruge den hver dag. Hvis jeg køber den på udsalg, behøver jeg ikke bruge den konstant. Jakke fra Billa Bong til 760 kroner. Sat ned fra 1.295 kroner.

I 2014 vil jeg være bedre til at gå i nederdel i hverdagen. Nederdel fra Topshop til 90 kroner. Sat ned fra 325 kroner. Du kan købe den her.

Jeg kan altid bruge et par nye jeans og lige nu kan man få dem næsten gratis. Jeans fra H&M til 80 kroner. Sat ned fra 249 kroner. Du kan købe dem her.

Jeg købte et par billige støvler i starten af vinteren, og nu skal jeg have et par i god kvalitet. Vinterstøvler af læder fra BY KOAH til 429 kroner. Sat ned fra 1.695 kroner. Du kan købe dem her.

Grå er den nye favoritfarve, og derfor vil jeg gå efter mere af den. Cardigan fra Miss Selfridge til 155 kroner. Sat ned fra 350 kroner. Du kan købe den her.

Denne her ved jeg, jeg stadig kan bruge til foråret, og derfor er den smart at købe nu. Bomber fra Dorothy Perkins til 180 kroner. Sat ned fra 315 kroner. Du kan købe den her.

Normalt er jeg lidt for nærig til at shoppe på Wildfox, men jeg synes, alt de har, er såå fint. Sweater fra Wildfox Couture til 624 kroner. Sat ned fra 1.190 kroner. Du kan købe den her.

Jeg ender så ofte i en sort kjole, og derfor kan jeg ikke få for mange af dem. Kjole fra Vila til 200 kroner. Sat ned fra 400 kroner. Du kan købe den her.

MegetMere