mode

Leelas Favoritter i december

Af Leela Legêne 17. december 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
December er altså fyldt med fester og hyggelige arrangementer, som kræver nyt og lækkert tøj.

Man behøver ikke kun at shoppe gaver, bare fordi det er december. Der skal da også lige være lidt sjovt til en selv! Der er jo et hav af julearrangementer, som gør, at man skal have styr på sit festtøj, ikk? Tjek ud, hvad der gør min december liiidt federe her.

Festlige pailletter
Pailletter er altid gode til at få sin kjole til at se lidt mere festlig ud. Der skal nok være et par festlige lejligheder i løbet af december, hvor jeg kan få brug for denne smukke sag. Blusen er fra Vila til 299 kroner. Du kan købe den her!Yndig kjole
Jeg synes, denne kjole kan gøre det godt til et familie-komsammen. Måske er det den, jeg skal have på juleaften, eller også kan det være til et lille glögg-arrangement. Den er fin og elegant, og den får hurtigt en til at se supersmuk ud. Kjolen er fra Seleted Femme til 199 kroner. Du kan købe den her!

Læs også: Find din nytårskjole her.Party dress
Endnu en festkjole, som er sej til en fest med vennerne. Jeg har allerede et hav derhjemme, men dem kan man aldrig få for mange af. Jeg tror, den vil være sej med nogle helt enkle smykker og resten af outfittet i sort. Kjolen er fra Cream til 549 kroner. Du kan købe den her!

Smukke fødder
Det er rart med et par festlige sko uden hæle, så man ikke behøver at have smadrede fødder dagen efter. Jeg synes, de her er utrolig smukke, og så er jeg selvfølgelig faldet pladask for sløjfe-detaljen.
Ballerinaer fra Topshop til 160 kroner. Du kan købe dem her!
Cool Clutch
OMG, denne clutch er da bare perfekt til en fest og helt sikkert velegnet sammen med de fleste kjoler. Der er lige plads til de vigtigste genstande i, sejt! Clutsh fra Topshop til 55 kroner. Du kan købe dem her!

Læs også: 20 nye tasker.

MegetMere