mode

Leelas favoritter i august

Af Leela 15. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Leela er ved at gøre sig klar til efteråret. Tjek hvad hun drømmer om at shoppe lige nu!

Desværre er der ikke så meget sommer tilbage i Danmark, hvilket jeg selvfølgelig synes er ret trist. Men hey, se det på den lyse side! Der er en masse efterårstøj, som bare venter på, vi tager det på. Jeg er helt vild med efterårsmoden i år og har samlet nogle favoritter, som jeg skal starte med at have fingrene i.

Læs også: Street style fra modeugen 2011.

Farverige smykke

Store smykker er dejlige at have, når man på vej til fest igen, igen står i en sort kjole og mangler et eller andet til at gøre looket funky. Jeg er sikker på jeg bliver glad for det, for jeg er nemlig ret tosset med Lilla for tiden.

Armbånd fra Asos til 115 kroner. Du kan købe det her.


Festlig top

Jeg er helt vild med denne girly bluse fra Monki. Jeg vil buge den sammen med et par stramme jeans og nogle sneaks på en hverdag, hvor jeg gerne vil have et lidt mere festligt look. Men jeg synes også den er ideel til en familiefødselsdag, hvor man har brug for at se fin og præsentabel ud.

Bluse fra Monki til 280 kroner. 


 


Vamset strik

Mmmm, en varm strik er et must i de kolde måneder. Og det er dejligt med en i enkle farver, så man kan smide den over hovedet lige meget, hvad man ellers har på. Jeg kunne simpelthen ikke stå for denne, fordi den ser så rar og hyggelig ud. I like!

Strik fra Only til 159,95 kroner. Du kan købe den her.Næste fashion køb

Kapper er topmoderne denne sæson og det samme med de brune og støvede nuancer. Så der er ingen tvivl om, at jeg bliver glad for dette item, som med garanti bliver et musthave! Jeg vil bruge det som en overgangsjakke, inden det bliver alt for koldt.

Kappe fra Bik Bok til 399 kroner. Du kan købe det her.Lækre støvler

Jeg har brug for et par enkle, skønne og behagelige støvler og jeg har faktisk længe tænkt på, at et par Palladium støvler ville klæde mig. Så nu skal det være. Jeg er lidt i tvivl, om det skal være de beige eller grå, men jeg hælder nok lidt mere til grå. Jeg vil bruge dem på dage, hvor jeg går efter et lidt mere råt look. Måske med jeans og en læderjakke.

Støvler fra Palladium til 649 kroner. Du kan købe dem her.


MegetMere