Der er altså ikke noget at sige til, hvis du synes, det er lidt svært at tage "samtalen" med din kæreste. Hvordan kommer man lige i gang, og hvordan får man bragt emnet på banen, uden det bliver vildt akavet og pinligt? Få gode råd herunder!

Under en film
Hvis du har svært ved at få dig selv til at snakke om sex ud af det blå, kan du forsøge at gribe et moment som springbræt til at komme i gang. Det kunne eksempelvis være under en film, hvis der er kærligheds- eller sexscene. Så kan du forsigtigt foreslå, at I kan prøve noget af det samme, som de gør i filmen. Eller du kan bruge anledningen til at spørge ham, hvilke tanker han har gjort sig om sex, og om det er noget, han gerne vil prøve at have.

Læs også: Hjælp, min kæreste vil have sex!

På SMS eller chatbesked
Du er slet ikke alene om at synes, det er en smule pinligt at kaste sig ud i snakken om sex med ham den søde. Men det undgår du, hvis du åbner op for snakken over SMS eller på internettet i en chatbesked. Her kan han nemlig ikke se, hvis du rødmer lidt, og det kommer ikke helt lige så tæt på, som hvis du sidder over for ham og starter snakken. Du kan for eksempel indlede med at fortælle, at du har hørt om nogle af jeres venner, der har haft sex, og så kan du komme ind på, om det er noget, han tænker på.

Vær ærlig
Der vigtigste er, at du er ærlig. Der er ingen grund til at sige ting om sex, du ikke mener, eller foreslå ting du ikke har lyst til. Du skal altid mærke efter, hvad du inderst inde har lyst til at gøre, og så kan du fortælle ham det. Vær ærlig over for ham og sig, hvor du står i forhold til sex, og så vil han helt sikkert gøre det samme -og selv om I er på forskellige stadier, vil det kun gavne jeres forhold, at I har været ærlige.

Læs også: Sådan tænder du ham uden sex

Snig det ind i samtalen
Det kan virke lidt for alvorligt at starte en hel samtale op kun på emnet sex, så prøv at find et sted i en helt tilfældig samtale mellem - selvfølgelig når I er alene - hvor det passer ind. Det kan for eksempel være, hvis snakken falder på nogle af jeres venner, der har sex, og i det hele taget bare, hvis sex indgår i emnet. Så er det nemlig lidt nemmere at snige en kommentar ind som: "Det har jeg altså ikke lyst til", eller "Ej, det kunne da også være meget sjovt at prøve".

Stemning
Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil have sex med ham, og du tror, han også er klar til at have det med dig, behøver du ikke tage en snak først. Du kan invitere ham hjem til dig, tænde et par stearinlys, sætte en romantisk film på og nusse ham, og så skal han nok forstå hentydningen.
 

Læs herunder, hvordan du fortæller ham om dine grænser!

Sådan fortæller du ham om dine grænser