blowjob
sex

Brevkassen: Hvordan giver man et godt blowjob?

Af redaktionen 4. januar 2024
Foto: Canva
"Det er dejligt, men jeg vil gerne blive bedre til det." Sådan skriver en læser til os. Vores sexekspert Silvia fra Sexlinien giver et godt råd lige her.

Hej!

Jeg er en pige på 17 år, og jeg har lige fået min første kæreste. Vi har haft sex, og det er dejligt, men jeg vil gerne blive bedre til det. Jeg vil gerne give gode blowjobs. Har I nogle gode råd til, hvad personer med en pik ofte synes er rart?

Knus fra mig

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hej!

Det kan selvfølgelig godt være forskelligt, hvad forskellige personer med en pik synes er rart.

Man kan skifte mellem at sutte eller slikke omkring pikhovedet. Både pikhovedet, pikstrengen, forhuden og hele pikskaftet har forskellig følsomhed, og det kan du udnytte med både munden, tungen og hænderne.

Pikhovedet kan være meget følsomt for mange, og der er ofte forskel på, om personen synes, det er rart, at man slikker eller sutter blidt eller hårdere på det. Er det meget følsomt, kan man i stedet slikke eller sutte mere på pikskaftet eller nosserne.

Et godt fif kan være at lade, som om det er en is, du nyder (uden at bide i den). Måske din kæreste især vil synes godt om, at du selv kan lide den måde, du gør det på? Når du gør noget, du nyder, og giver dig hen i at gøre det, kan det gøre, at personen nyder det endnu mere.

En god måde at finde ud af, om det føles rart, er at fornemme personens reaktion og spørge: “Kan du lide, når jeg gør det sådan her, eller hvad føles bedst?”

Hilsen Silvia fra Sexlinien

Læs mere om

MestLæste