Mit liv

Det kan du lave under lockouten

Af Benedikte Brix 5. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan godt blive liiidt kedeligt ikke at være i skole, når der er lockout. For hvad skal du pludselig bruge al den ekstra fritid til? Tjek vores liste med aktiviteter!

Læs også: Ting du kan lave på en lørdag

Tag ud i forårsvejret
Det er et okay tidspunkt at have fri fra skole på, for nu behøver du ikke sidde inde hele dagen og kigge ud på det gode vejr. Gå ud i solen med et tæppe, et par solbriller og en god bog eller din iPod og nyd, at foråret er her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Giv dit værelse en makeover

Arrangér noget med din klasse
Der er garanteret også mange af dine klassekammerater, der keder sig og har svært ved at finde på noget at lave. Aftal med dem, at I kan mødes alle sammen og hygge. I kan lave mad sammen eller lave nogle "ryste sammen"-lege. Der findes masser af øvelser på nettet. I kan for eksempel lege kluddermor eller gå sammen to og to og skiftes til at få bind for øjnene. Nu skal din makker guide dig fra et punkt til et andet uden at røre dig. Det par, der kommer først, vinder.

Læs også: What to do - Jeg keder mig

Start en blog
Har du tit tænkt på at starte en blog, men ikke lige fundet tiden til det? Nu har du den. Start med at skrive en masse idéer ned, og gå så i gang med dit første indlæg. Skal den handle om dit idol? Mode? Skal det være en madblog?
Se her, hvordan du starter din egen blog.

Lav en hyggedag med de yngre elever
Mange forældre har problemer med at få passet deres børn i de timer, hvor de normalt er i skole. Gå sammen med nogle veninder og arrangér, at yngre elever kan komme hen til jer og hygge sig. I kan lave perler, tegne eller synge sammen.

Læs også: 12 gode apps du skal prøve

Lav lektier
Selv om du ikke får lektier for længere, kan du stadig læse i dine skolebøger. Læs lidt forud, måske finder du noget interessant, du kan øve dig i - og så er du pludselig mega sej, når skolen åbner igen!

Læs også: Få en frisk start i skolen

Tjek lockout-tilbuddene ud
Mange foreninger og klubber har arrangeret forskellige begivenheder for de elever, der ikke kan komme i skole. Tjek de forskellige facebook-sider - måske er der noget for dig. For eksempel kan du tage til et løb mellem Nykøbing Falster og Vordingborg eller mellem Næstved og Vordingborg, hvis du bor i det område. Der er også mange svømmehaller, der holder åbent for skoleelever. Tjek din lokale svømmehal.

Få en ny hobby
Skal du begynde at danse? Skrive digte? Gå til tennis? Nu har du mulighed for at prøve en masse forskellige ting af. Måske får du en helt ny yndlingshobby!

Læs også: Bliv en stjerne på Instagram

Tag med dine forældre på arbejde
Måske har dine forældre mulighed for at tage dig med på arbejde en dag. På den måde får du prøvet noget helt nyt og får øjnene op for, hvad de egentlig laver. Så er det også nemmere at snakke med under aftensmaden, når de taler om arbejdet.

Bag en masse kager
Brug tiden på at finde en masse lækre opskrifter, som du aldrig har prøvet. Måske bliver du og din veninde de nye kageeksperter i byen? Du kan finde en masse opskrifter her.

Se alle afsnittene af din yndlingsserie
… og begynd på en ny bagefter. Du kan også arrangere en filmdag for veninderne, hvor I alle tager jeres yndlingsfilm med og viser den til hinanden. Hyggeligt!

Læs også: Idéer til filmaften med drenge

Øv dig
Spiller du et instrument, eller går du meget op i sport? Nu har du masser af tid til at øve dig og blive super god. Senere kan du lave en optræden for dine veninder eller din familie. Du kan også lave et talentshow, hvor alle dine veninder skal optræde med noget forskelligt.

Læs også: Bliv sund med din iPhone

Hvad laver du under lockouten?

MestLæste