Gør værelset lækkert

Ryd op på værelset, gør lidt rent og gør det super hyggeligt. Tænd nogle stearinlys og red sengen - så er det meget federe at hænge ud på værelset! Du kan også tænde noget røgelse eller duftlys, så det dufter rigtig godt - så kan du slappe heeelt af og nyde, at du ikke har noget, du skal.

Læs også: Giv dit værelse en makeover

Planlæg outfits

Hvis du keder dig, har du sikkert også tid til at prøve en masse outfits. Sæt nye ting sammen og eksperimentér med, hvad du har i din garderobe - måske finder du helt nye, seje sammensætninger! Bagefter kan du planlægge, hvad du skal have på resten af ugen - så slipper du også for tøjkriser om morgenen, win!

Ryd op i din taske

Vend din taske på hovedet og hæld indholdet ud - der er sikkert en masse ting i den, som bare ligger og fylder. Smid alt skraldet ud, og pak tasken kun med de ting, du ved, du skal bruge. Din ryg vil takke dig!

DIY-projekter

Gå i gang med et kreativt DIY-projekt! Du kan eksperimentere med både mode, hår og møbler. Start ud med et nemt projekt, så kan du prøve nogle, der er mere avancerede, når du har fået lidt træning. Du kan finde masser af inspiration på blogs og på YouTube - tjek for eksempel denne seje DIY-guide til sko med hjemmelavet galakse-print!Gå køkken-crazy

Overrask familien med en hjemmebagt chokoladekage, grovboller eller noget helt tredje. Prøv at gå på jagt i skabene og se, hvad I har - måske kan det inspirere dig til at lave en lækker snack. Du kan også tjekke de her opskrifter:

5 supersunde drikke efter skole
Knækbrød med æbler
Chokolade-cupcakes med hindbærmousse
Sunde boller til madpakken

Gå på opdagelse i blogland

Der er vildt mange fede blogs på nettet, og der er masser af inspiration og underholdning at hente. Se, om du kan finde en blog, som appellerer specielt godt til dig. Find for eksempel din nye yndlingsblog her. Du kan også tjekke de bloggere ud, som har været "Ugens blogger" på viunge.dk.

Lav et mood board

Find en masse gamle blade, postkort og plakater frem, og lav en superflot collage. Vælg nogle seje motiver, som inspirerer dig og hæng det op over dit skrivebord. Så kan du altid kigge på det, når du laver lektier eller mangler inspiration til andre ting.

Tip!
Vælg nogle billeder i samme farvenuance eller inden for samme tema - så kommer dit mood board til at hænge bedre sammen.