kærlighed

Ideer til filmaften med drenge

Af Sarah-Sofie Boussnina 5. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du planlagt at holde en filmaften med din kæreste eller en sød fyr? Vi har lavet en liste over forskellige film, I kan se sammen.

Når det kommer til film, har piger og drenge tit vidt forskellig smag. Drenge er tit vilde med actionfilm, hvor piger tit er mere til romantiske film og komedier.

Så når du vil planlægge den helt perfekte aften for dig og din fyr, så kan det være en god idé at vælge forskellige genrer indenfor film, så der er noget til enhver smag.

Gyserfilm
Gyserfilm er både for piger og drenge, og hvis du bliver bange under filmen, kan du jo altid putte dig ind til ham den søde.
Her er fem gode gyserfilm:
1. "Saw"
2. "The Ring"
3. "Midsommer"
4. "The Grudge"
5. "The Eye"

Læs også: 9 tips til en hyggeligere seng

Romantiske film
Romantiske film kan give dig og din drømmefyr anledning til at holde i hånd eller kysse, så hvis din fyr er med på en romantisk film, så kan I se en af disse fem film.
1. "The Notebook"
2. "Romeo + Julie"
3. "Dirty Dancing"
4. "Twilight"
5. "10 Things I Hate About You"

Læs også: Sundt weekendslik

Komedier
Hvis du har lyst til en hyggelig aften med et godt grin, så kan I vælge at se en komedie. Komedier er afslappede og kan give dig anledning til at holde din søde fyr i hånden under de romantiske scener. Vi har fundet fem gode bud på den perfekte komedie film.
1. "American Pie"
2. "Klassefesten"
3. "The Holiday"
4. "How To Loose A Guy In 10 Days"
5. "Wedding Crashers"

Læs også: Flirt og scor!

Actionfilm
Hvis du ved, at din fyr er vild med vilde actionscener, så kan du charmere ham med en actionfilm, som både du og ham vil kunne lide. Du kan eventuelt vælge en med en hot skuespiller i.
1. "Mr. And Mrs. Smith"
2. "Fighter"
3. "Spider man"
4. "Batman begins"
5. The Matrix

Her er ti film, som gør dig glad:

10filmdergørdigglad

”Yes Man”: Fordi Jim Carrey er voldgrineren, og så er det meganice at tænke på, hvad der ville ske, hvis man sagde ja til alt i en hel dag …
”Madagascar”: Fordi det måske er den sjoveste tegnefilm, der nogensinde er lavet? Man kan ikke andet end at holde af Alex, Marty, Melman, Gloria, pingvinerne, aberne og ikke mindst kong Julien: ”For jeg kan danse, danse!”.
”Hangover (Tømmermænd i Vegas)”: Fordi alt bare går galt på den sejeste og sjoveste måde! Hvem hiver sin egen tand ud, stjæler en tiger og låser sin egen ven op på et tag? Det gør de her drenge …
”Bridesmaids (Brudepiger)”: Fordi hovedpersonen Kristen Wiig er megasjov, handlingen er sød, og så er der bare så mange kiksede og skøre episoder, som giver latterkramper. Måske den sjoveste pigefilm nogensinde?
”Bring it On”: Fordi den indeholder alt det, en god tøsefilm skal: Dans, veninder, kærlighed, drama og sjov! Og så var Kirsten Dunst ret fantastisk, da hun var yngre.
”Forgetting Sarah Marshall”: Fordi den sønderknuste Jason Segel er den sødeste og mest kiksede fyr, vi længe har set. Forestil jer, at alle drenge opfører sig som ham, når de bliver droppet – det er jo megasødt og sjovt!
”Ice Age”: Fordi man ikke kan andet end at grine af skøre Sid. Det bøvede dovendyr er SÅ sjov, og så er historien vildt sød. De andre tre ”Ice Age”-film holder også max, men den første er bare en klassiker, vi ikke kan få nok af.
”High School Musical”: Fordi Zac Efron er megalækker, og der er masser af god musik! Vi drømmer helt om at gå på High School, når vi ser filmen …
”Borat”: Fordi Borat er … Hvad skal vi sige? OMG! Aldrig har vi grinet så meget, og aldrig har vi haft så meget lyst til at tage til Kasakhstan. Tænk nu, hvis alle var som Borat? ”What’s up with it vanilla-face!”.
”Klovn”: Fordi Casper Christensen og Frank Hvam er Danmarks sjoveste, skøreste og mest kiksede venner. De kommer i så overdrevne problemer, at vi stadig krummer tæer i flere timer efter filmen. Plzzz lav en toer!

MegetMere