Krop & Sind

Flirt og scor!

Af Line Sølvhøj Jensen 17. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad er det lige, du skal gøre, når drømmefyren er i nærheden? Her får du nogle tips til, hvordan du flirter og scorer.

Har du spottet en sød fyr, som du gerne vil score? Det med at flirte kan faktisk være lidt svært. Du skal jo ikke bare stå og blinke helt vildt meget med øjnene, og de berømte scorereplikker er altså ved at være lidt yt. Her får du hjælp til, hvordan du flirter og scorer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vis interesse
Når du har fundet drømmefyren, du gerne vil score, så skal du vise ham, at du er interesseret. Smil sødt til ham, og får du øjenkontakt med ham, så hold blikket et stykke tid, inden du fjerner blikket igen. Han skal jo lægge mærke til dig, og det gør han, hvis du får øjenkontakt med ham og smiler til ham flere gange.

Hvis han ikke smiler tilbage eller går sin vej, er det tegn på, at han ikke er interesseret. Så må du kigge dig om efter en ny drømmefyr.

Hvad nu?
Hvis han har smilet tilbage til dig, og du har fået øjenkontakt med ham, så er det tid til at gå et skridt videre. Du kan gå forbi ham og sige hej, mens du smiler sødt til ham. Hvis du har mod på det, kan du rose ham foran andre eller vise, at du holder med ham, hvis han for eksempel dyrker sport. Det at flirte handler nemlig også om at rose og sige søde ting, så han ved, at du er interesseret i ham.

Hvad kan du sige til ham?
• At du har lagt mærke til ham, da han spillede fodbold, I var i klubben, til skolefesten eller noget helt fjerde.
• At du har hørt, at han er god til et eller andet, og spørge ham, om han vil hjælpe dig med det.
• Er I til fest, så spørg om han hygger sig eller kommenter festen: Det er sjovt, kedeligt, varmt, god musik osv.

Og så, og så…
Du må gerne være lidt kostbar. Hvis du er sikker på, at han har lagt mærke til dig, set dine smil og måske sagt hej tilbage, så er det på tide, at han slår til. Men drenge kan også være lidt generte, så hvis han ikke tager kontakten til dig, må du altså prøve selv.

[faktaBox]Hvis du begynder at snakke med ham, og han er interesseret i dig, så:
• Smiler han og holder øjenkontakten.
• Svarer han mere end bare ja og nej.
• Spørger han ind til dig.
• Begynder han ikke at snakke med sine venner eller andre, mens I snakker.

Næste skridt
Det er ikke sikkert, at det hele sker på én aften. Måske kræver det, at du smiler til ham flere gange og at du "small-talker" med ham flere gange, før der sker noget mere. Du kan for eksempel spørge ham, om han har lyst til at se en film i biografen, eller om han vil med til en koncert med et band, du ved, han godt kan lide. Hvis han for eksempel spiller musik, kan du spørge, om han vil lære dig det.

Læs mere om

MestLæste