Vi Unge

9 tips til en hyggeligere seng

Af Stine Bødker Nielsen 16. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se, hvordan du får en superhyggelig seng, så du kan chille og sove ekstra godt om natten!

Hvordan ser din seng ud? Boksmadras? Sovesofa? Og er det måske liiidt for kedeligt der, hvor du sover? Så tjek disse seje tips, og få inspiration til en meget hyggeligere seng!

Sengegærde

Hvis din seng ikke allerede har et sengegærde, så kan du hurtigt gøre din seng mere hyggelig ved at få et. Mange steder kan man købe sengegærder for sig. Du kan også male et på væggen eller bruge wallstickers til at lave det med. For eksempel denne til 429 kroner på cutedesign.dk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fine rammer

Hvis din seng står i et hjørne, kan det blive superhyggeligt, hvis du hænger nogle flotte rammer op på begge vægge i hjørnet. Vælg nogle gammeldags rammer for et sødt og romantisk look.

Læs også: Tøselir til din væg

Hylder

Står din seng op ad en kedelig, bar væg? Prøv at hænge en hylde op og fyld den med sej godnatlæsning. Hvis du hænger et billede op under boghylden, bliver det kun endnu mere hyggeligt!

Den perfekte natlampe

Belysning er supervigtig for at skabe hygge! Og en sød natlampe kan gøre en kæmpe forskel. Her er et sødt eksempel fra IKEA til 59 kroner.

Sengetæppe

Du kan hurtigt få din seng til at se meget mere indbydende ud ved at lægge et flot sengetæppe henover det. Det giver ro på værelset - især hvis dit normale sengetøj er i mange forskellige farver og mønstre.

Læs også: 11 seje tæpper til dit værelse

Pimp dit natbord

Det kan være en god idé at gå på jagt efter et fint natbord i genbrug - de er billige, og så kan man tit finde nogle unikke borde med fine detaljer. Du kan også male det i en flot farve og for eksempel dekorere det med guldkanter. Stil et sejt vækkeur, din perfekte natlampe og et billede af dig og bedsteveninden på natbordet.

Fine puder

Nøglen til en hyggelig seng må være bløde pyntepuder. Find nogle (gerne mange!) puder, der matcher, og læg dem i hovedenden af sengen. Blomsterpude fra IKEA til 39 kroner.

Ryd op

Det ser altid hyggeligere ud omkring din seng, når der er pænt ryddet op. Og vidste du, at mange også har lettere ved at sove, når det ikke roder?

Læs også: 10 tips til at falde i søvn

Tjekket tilbehør

Du kan gøre din seng mere personlig ved hjælp af tilbehør. For eksempel kan du hænge en drømmefanger op eller binde et flot tørklæde om din sengestolpe.

Læs også: Se læsernes fine værelser!