Sove længe!
Endelig er det weekend, og du kan putte under dynen, lige så længe du vil - det skal da udnyttes! Få en god, lang nats søvn, og tag dig god tid med at komme ud af fjerene. Læææx …

Spise brunch
Når du alligevel er stået sent op, er en brunch da også på sin plads. Mød din BFF på en hyggelig café, eller lav en supernice hjemmelavet bruch - se her, hvordan du gør!

Shoppe
Du kan sagtens få en halv eller en hel dag til at gå med at kigge på lækre outfits og flotte accessories, så brug lørdagen i gågaden, og tag veninderne med! Hvis der er koldt, kan I tage i det nærmeste storcenter - total hygge og afslapning!

Udflugt
Hvis vejret er til det, er det bare med at komme ud og få noget luft! Så overtal familien til at tage en tur i skoven, parken eller et andet sted hen, hvor du kan gå en lang tur, slappe af og få lidt luftforandring.

Læs også: Få den perfekte skovtur

Opdatér Instagram
Brug noget tid på at tage nogle flotte billeder. Lav fine kompositioner, leg med farver og effekter og en masse gode hashtags, så din Instagram-profil kan få en masse kærlighed.

Lær, hvordan du tager gode billeder her
Se her, hvordan du bliver en stjerne på Instagram

Nail art
Om lørdagen har du god tid til at gå i dybden med et projekt, så afsæt lidt tid til at lave den flotteste nail art. Du kan finde inspiration til forskellige nail art-motiver her.

Veninde-dag
Invitér din veninde på en superhyggelig venindedag, hvor I kun laver sjove venindeting. Fortæl hemmeligheder, spil et spil, lav flotte frisurer på hinanden og se film med de lækreste Hollywood-fyre.

Sleep over
Afslut dagen med den ultimative veninde-hygge. Invitér en flok over til et sjovt pyjamasparty, og brug hele aftenen i jeres nattøj. Se her, hvordan du holder det perfekte pyjamasparty!

I galleriet kan du læse, hvordan du får mere ud af weekenden!

Få mere ud af weekenden