Det sker

Sådan tager du det perfekte billede

Af Cecilie Rosfort-Nees 2. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Covergirl er i fuld gang, og du har måske også overvejet at sende et foto ind, men hey, hvordan får du egentlig taget et top lækkert foto af dig selv? Tjek fotografens bedste tips lige her!

Kan jeg tage et godt foto af mig selv?
- Det er bedst, hvis du kan få din veninde til at tage billedet. Når du fotograferer dig selv med en udstrakt arm, er vinklen ikke optimal, og derfor kan du risikere, at du faktisk kommer til at se anderledes ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvor skal jeg stå, når jeg bliver fotograferet?
- Det kan faktisk være ret smart at lave en hvid baggrund, som du kan stille dig opad, når din veninde fotograferer dig. I kan måske hænge et hvidt lagen op. Det er også en god idé at stå nær et vindue, så det fine dagslys rammer dit ansigt. Hav enten din front eller din side mod lyset fra vinduet.

Læs også:
Christiane Schaumburg-Müller dommer i Vi Unge Covergirl.

Hvordan vælger jeg det perfekte billede ud?
- Du har sikkert en klar mening om, hvornår du ser flottest ud, men du er jo den mest kritiske over for dig selv, så det er smart, hvis du får din veninde til at vælge ud. Hun stirrer sig ikke blind på de ting, du måske ikke kan lide ved dig selv, men som faktisk er med til at give dit ansigt personlighed - for eksempel dit mellemrum mellem fortænderne, dine fregner eller dine smilehuller.

Skal jeg bruge blitz?
- Blitz kan være en god idé, men dit ansigt er tit flottest i dagslys, så hvis lyset, der hvor I står, er godt, så drop blitzen. Prøv jer lidt frem!

Hvordan skal jeg stå?
- Stil dig med front mod kameraet, og smil. Du er altså bare finest, når du smiler!

Læs også: 8 don'ts når du tager billeder.

Hvad med min makeup?
- Læg en så naturlig makeup som muligt, hvis du altså plejer at gå med makeup. Fremhæv dine vipper med mascara og dine læber med gloss, men drop festlooket.

Hvor mange billeder skal vi tage?
- Det kommer selvfølgelig an på, hvor fotogen du er, men tag bare en masse - så har I flere at vælge imellem bagefter.

Covergirl - du er smukkere, end du tror! Tilmeld dig nu!

MestLæste