Vi Unge

Nu starter Vi Unge Covergirl 2011

Af Line Sølvhøj Jensen 28. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er nu, din drøm om at blive Vi Unge Covergirl kan gå i opfyldelse! Nu starter konkurrencen om at komme på forsiden af Vi Unge nemlig!

Hvis du har en drøm om at komme på forsiden af Vi Unge, så er det nu, du skal tilmelde dig Vi Unge Covergirl.

Sådan gør du:
Send et billede af dig selv i en MMS til 1277. Husk at skrive COVERGIRL plus dit navn og din alder i mms'en. For eksempel Covergirl Emma 15 til 1277. Du modtager en sms, når du er med i konkurrencen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det koster 7 kroner at sende en MMS.

Husk, at du ikke kan tilmelde dig konkurrencen over mail!

Læs også: Christiane Schaumburg-Müller dommer i Vi Unge Covergirl.

Det kan du vinde:
* Du får en dag på Vi Unge, hvor du får lagt makeup af en ­make-up­artist og bliver fotograferet af en professionel fotograf sammen med de to andre finalister.
* Du kommer på forsiden af Vi Unge.
* Du kommer med MTV til Copenhagen Fashion Week.
* Du får et års abonnement på Vi Unge

Ud over den store hovedpræmie...
... Kan alle, der deltager i konkurrencen, samtidig blive en af de heldige, der vinder i ugekonkurrencerne fra 14. april til 2. maj.

Betingelser for at deltage i konkurrencen:
Det koster 7 kr. + alm. trafiktakst at deltage i konkurrencen. Er du pige mellem 12 og 19 år, så indsend ét (og kun ét) billede af dig selv på mms til 1277. Efter Vi Unges godkendelse bliver indsendte billeder med navn og alder lagt på Vi Unges hjemmeside. Et billede vil blive fjernet fra hjemmesiden, hvis du henvender dig på redaktionen@viunge.dk. 10 semifinalister udvælges af dommerpanellet. Vi Unges læsere stemmer herefter på deres favorit, og de 3 semifinalister med flest stemmer går videre til finalen. Finalisterne bliver fotograferet, filmet og interviewet til bladet, MTV og hjemmesiden, og den endelige vinder udvælges på baggrund heraf. Vinderen kommer på forsiden af Vi Unge og kommer med MTV til Copenhagen Fashion week. Du kan tilmelde dig i perioden uge 10-13. Semifinalisterne vælges i uge 13-15. Afstemning finder sted i ugerne 15-18. Den endelige vinder findes i uge 20. Ved indsendelse af billeder overdrages rettighederne til Vi Unge til evt. videreudnyttelse.

Bliv fan af Vi Unge Covergirl her.

MestLæste