Det sker

8 don'ts, når du tager billeder

Af Line Sølvhøj Jensen. Foto: Colourbox 25. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du om at komme på forsiden af Vi Unge? Her er otte ting, du skal huske, når du skal tage et godt billede af dig selv.

Du tænker måske, at du da godt ved, hvordan du tager et supergodt billede. Men måske ryger du lige i fælden, så dit billede faktisk ikke bliver så godt, som det kunne være. Tjek de otte don'ts her!

1. Du skal ikke overposere. Dit billede bliver nemlig allerpænest, hvis du er helt naturlig og slapper af. Smil, som du plejer at gøre, for på den måde bliver dit billede flottest.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Tænk over, hvad du har på af tøj. Hvis du har alt for mange farver på, eller du måske er kravlet i en stor bluse med en kæmpe krave, så stjæler tøjet hurtigt opmærksomheden på billedet.

[faktaBox]3. Skru lidt for makeupen. Hvis du tror, at du skal have tonsvis af makeup på, så kan du godt tro om igen. Du skal helst være naturlig at se på, og hemmeligheden bag alle billederne af de kendte modeller er, at billederne lige bliver fikset, inden de bliver trykt.

4. Lad vær med at rette på billedet selv. Hvis du ikke helt har forstand på, hvordan du Photoshop'er dit billede, så kan du hurtigt komme til at ødelægge det. Send dit billede ind til, som det er.

5. Tag billedet i et naturligt lys. Der skal hverken være for meget lys eller for mørkt, når du tager billedet, men et helt naturligt dagslys er bedst.

6. I stedet for at tænke på, at du skal ligne en model på billedet, så tænk på noget, der gør dig glad. Hvis du er glad indeni, så bliver du automatisk smuk udenpå.

7. Trutmund er sjovt på billeder af dig og dine veninder, men hvis du drømmer om at blive Vi Unges Covergirl, så er et sødt smil meget bedre.

8. Husk på, at det billede, du sender ind til os, ikke skal være et model-billede. Du får taget et rigtigt modelbillede, hvis du kommer på forsiden af Vi Unge, men det billede, du sender ind til os, skal være et helt almindeligt billede.

Psst
Få tips til en nem makeup, som du hurtigt kan lægge, inden du skal tage det gode billede.

MestLæste