Mit liv

Hold det perfekte pyjamasparty

Af Stine Bødker Nielsen 11. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Saml veninderne til en ”sleep over” og få det hyggeligste pyjamasparty nogensinde! Vi viser dig hvordan.

Der bare ikke noget bedre end at samles en flok veninder til en aften - og nat! - med masser af snak, fnisen og hygge. Vil du holde et pyjamasparty snart? Så tjek lige vores tips!

Hop i nattøjet!
Ja, okay. Måske er klokken kun syv om aftenen, men hvorfor vente til sengetid med at hoppe i pyjamassen? Tag den på med det samme - og kom lynhurtigt i den rette hyggestemning!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bag pizza
Vælg den perfekte, nemme hyggemad - pizza. Det er nemt at sidde med, hvis I skal se film, og så smager det jo vildt godt. Prøv for eksempel Justin Biebers yndlingspizza med mozzarella.

Lav lækre snacks
Selvfølgelig skal du og veninderne hygge med de lækreste snacks! Hvis du er sej, springer du slikposerne over og laver noget lækkert selv. Eller endnu bedre: Lav snacks'ene sammen med veninderne i jeres pyjamasser - så er der garanti for gigahygge! Vi anbefaler:

- Chokoladecupcakes med hindbærmousse

- Lækker lakridskage

- Hjemmelavede flødeboller

Sid blødt
Lav en klynge af puder og soveposer, og gør det lidt ekstra hyggeligt med stearinlys rundt omkring. Så kan I sidde blødt og superbehageligt - perfekt til total tøsehygge!

Skønhedshygge
Skru op for hyggen med lidt skønhedslir. I kan for eksempel lave ansigtsmasker og lave jeres egen lille spa. Eller måske ordne negle med en fin manicure? Der er selvfølgelig også fødderne, som let kan blive blødere og finere.

Find tøsefilmene frem
Intet pyjamasparty uden tøsefilm! Når du har samlet en flok tøser, har du endelig muligheden for at tude igennem til en rørende kærlighedsfilm eller skraldgrine til en romantisk komedie i det helt rigtige selskab. Vi har fundet 10 forskellige her, I måske kan lade jer inspirere af, når I skal vælge film.

Husk hemmelighederne!
Og nu til det allerbedste, når veninderne overnatter - hemmelighederne! Ud over den helt nødvendige hvisken når lyset bliver slukket, kan I prøve med en klassisk omgang S, P eller K? I kan også fortæller jeres mest pinlige historier og læse andre megapinlige historier på viunge.dk.

God fornøjelse!

MestLæste