Det sker

12 gode apps du skal prøve

Af Redaktionen 28. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Leder du efter din nye yndlings-app? Vi har fundet 12 gode apps, som du kunne gå hen blive afhængig af!

Det kan være svært at finde rundt i junglen af apps til smartphones. Hvilke er gode, og hvilke er spild af tid? Vi har fundet 12 superseje apps, som helt sikkert er værd at prøve!

SongPop
Har du spillet Draw Something, og er du vild med musik? Så er SongPop det næste spil for dig. Udfordr dine venner i forskellige musikkategorier, og se hvem der er den skarpeste musik-ekspert. I hver runde bliver der spillet fem sange, og det gælder om at svare rigtigt på flest sange og gøre det hurtigst. Kan du slå dine venner?

Endomondo

Denne app er sjov, hvis du for eksempel gerne vil finde ud af, hvor hurtigt du cykler i skole, hvor langt du har løbet, eller hvor meget du går på en dag? Du indtaster, hvilken sport du dyrker, starter Endomondo og stopper den, når du er færdig.

Vi har testet app'en på en almindelig cykeltur, og bagefter kunne vi blandt andet se, hvor mange kalorier vi havde forbrændt, hvor hurtigt vi kørte og hvad ens topfart var. Undervejs fortæller en kvinde dine mellemtider på hver kilometer, så man kan sætte farten lidt op, hvis man vil slå sin bedste tid. Man kan også dele sine resultater med venner og familie eller bare holde dem for dig selv.

Læs også: Bliv sund med din iPhone

SocialCam
App'en fungerer lidt ligesom Instagram bare med video. Optag en video, giv den et cool filter og del den med dine venner. En lille ekstra ting er, at man kan sætte nogle seje rammer på, så videoen for eksempel kommer til at ligne et nyhedsindslag eller en musikvideo.

WC Finder
Meget anderledes men meget nyttig app. Står du midt i byen eller et helt fremmed sted og er mega tissetrængende? WC Finder viser dig et kort med adgang til det nærmeste toilet. Det eneste minus er, at app'en ikke er så godt opdateret i Danmark. Men det kan vi vel lave om på? Opdager du et offentligt toilet så marker det i WC Finder og hjælp andre med at undgå pinlige situationer.

Læs også: Pinligt - Tissede i bukserne

What2Shake
Keder du dig? Så skal du prøve Vi Unges app "What2Shake". Først skal du fortælle, hvor du er? Bagefter trykker du bare på skærmen, ryster din telefon og vupti, så har du en idé til, hvad du skal lave. "What2Shake" har hundredvis af gode ideer - SÅ smart!

Tjek vores sjove test af "What2Shake" her!

ToonCamera
Som navnet siger, så er det et tegnefilmskamera. Det du filmer, bliver til en tegnefilm. Alt er jo bare sjove på tegnefilm.

Mit Skema
De fleste skoler har deres skemaer på en hjemmeside, og langt de fleste bruger Lectio. Gør din skole også det? Så hent app'en Mit Skema og få hele overblikket. Så behøver du ikke tænde en computer for at tjekke, hvad du skal have i næste time, og hvor du skal være.

Tag testen: Hvilket socialt medie passer til dig?

Helium Photo Booth
Denne video-app laver stemmerne om, så det lyder som om, man har suget en masse helium. God griner! Vi har testet den - prøv at tjekke videoen her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

P-Log
Hold styr på din menstruation med P-Log. App'en er nem at bruge og utrolig godt lavet. Skriv hvornår din menstruation startede, stoppede og hvilke symptomer (for eksempel hovedpine, mavekramper eller acne) du havde - hvis der var nogen. P-Log hjælper dig ikke kun med at forudsige din næste menstruation, men giver dig også et godt overblik over, hvilke perioder du har bemærket forandringer i din cyklus.

Læs også: 10 gode ting ved menstruation

InstaCollage
En "under app" af Instagram. Tag en masse billeder, og saml dem i en collage. Der er mange forskellige skabeloner at vælge i mellem, og man kan virkelig lave nogle søde veninde-collager, hvis man bruger lidt tid på dem.

Regneregler
God hjælp til din matematikopgave. Regneregler-app'en indeholder formler og regnemaskiner, der hurtigt giver dig resultatet på det regnestykke, du har knoklet med i et kvarter! Geometri, statistik, funktioner - app'en kan en hel del, og kan endda bruges på gymnasieniveau til en vis grad.

Læs også: Få overskud til at lave lektier

Cinemagram
Man kan virkelig lave mange skøre ting med Cinemagram! Du skal filme et kort klip og bagefter bestemme, hvad der skal bevæge sig. Forvirrende? Tjek vores testvideo, hvor vi har filmet vores søde journalist Julie, og så kun indstillet området omkring hendes ene øje til at bevæge sig.

Hvilken app er din yndlings-app?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste