vi unges blog

Leela tester træningstøj fra Nike

Af Leela 20. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Leela har været af sted og testet den nyeste kollektion fra Nike for at tjekke, om det er værd at investere i.

Selv om dagene på Vi Unge ofte indeholder masser af hygge på redaktionen med kage og sodavand, så er vi også glade for træning. Heldigvis!

Læs også: ? Fredag og ferie i USA

Til pressearrangementet fik jeg udleveret Nikes nyeste træningstøj. Det bestod både af løbesko, et løbeur, som måler, hvor langt og hurtigt, du løber, en vild god træningsbh og et labert sæt lilla træningstøj. Derudover fik vi også en bog, som kan motivere os til en bedre løbemoral. Ja, det kan alle os mennesker vel have brug for.Nike havde blandt andet inviteret modetøserne fra Vi Unge, Bazar, Elle og forskellige dygtige stylister.

Inden vi kom, havde de registreret os som brugere på et træningsprogram, Nike har lavet, så vi via uret kunne konkurrere mod hinanden og se hinandens ruter. Og hvis man løber masser af ruter med sit ur, vinder man et par nye, sprøde sko. Så det er om at holde øje med, hvem der løber mest! Rimelig smart og dejlig motiverende.Vi fik altså virkelig testet igennem og trænet løs på deres stadion. Efter vi var færdige med at svede, blev vi inviteret på lækker frokost med bagels og friskpresset juice. Det var meget velfortjent og en hyggelig måde at afslutte dagen på.Læs også: Leelas favoritter i juni

Hvad med jer? Ville I blive mere motiveret af at løbe med et ur, som kan måle hastigheden på alle jeres ruter, se når du slår personlige rekorder og poste dine ruter på Facebook?

MegetMere