Kendte

Mød Simon fra Paradise Hotel

Af Line Sølvhøj Jensen 8. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Paradise Hotel 2011 er i gang, og Simon er en af de første deltagere, der er tjekket ind på Paradise Hotel. Læs, hvorfor Simon vil være med i Paradise Hotel her.

Simon fra Paradise Hotel er 20 år, og han bor i Odense, hvor han arbejder som tømrer. Han beskriver sig selv som loyal, udadvendt og lækker, og han er slet ikke i tvivl om, hvorfor han har meldt sig til Paradise Hotel:

- Jeg elsker at møde nye mennesker og feste og flirte. Tidspunktet passer perfekt, fordi jeg for tiden ikke har noget job og er single, fortæller Simon til TV3.

Se en sjov video med Paradise-deltagerne her!

Simon ser det som en af de største udfordringer at finde en partner, som han kan stole på. I går valgte Simon sin første partner på Paradise Hotel, som er Sheila-Maria. Det er allerede lidt flirt imellem Simon og Sheila-Maria, så det bliver spændende at se, om det udvikler sig til et Paradise-forhold, eller om Simon har valgt Sheila-Maria af taktiske grunde. Han har nemlig sagt, at han vil spille taktisk, så længe han stadig kan se sig selv i øjnene, når han kommer hjem.

Test din viden om Paradise Hotel.

Se de andre deltagere i Paradise Hotel her.

MegetMere