selena gomez golden globes
Kendte

Så du Selena Gomez' helt særlige øjeblik på den røde løber? Nu hyldes det på internettet

af Marie Emilie Hofman 8. januar 2024
Superstjernen kanaliserede i den grad den ikoniske Hollywood-diva til aftenens prisuddeling

Det er ikke kun forbeholdt stjerner som Kim Kardashian og Kylie Jenner at slægte den ultimative Hollywood diva Marilyn Monroe på.

For også sanger Selena Gomez viste til dette års Golden Globes, at hun har en snert af den blonde diva gemt i sig.

Til den 81. prisuddeling ankom sangeren i en metallic-rød Armani Privé kreation på den røde løber. Sangeren, der også er debuteret som skuespiller i serien 'Only Murders in the Building', var nomineret for selvsamme til awardshowet.

Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix

Det var imidlertid Selena Gomez' kjole, der stjal rampelyset. For kjolens voluminøse skørt blev fanget i den heftige vind, der dominerede ude foran Beverly Hills hotellet The Beverly Hilton, hvor prisfesten afholdes.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For at sikre, at kameralinserne ikke fik kig til uønskede vinkler, lagde den smilende Gomez hænderne på det flagrende skørt.

En bevægelse, som for altid blev synonym med Marilyn Monroe efter en ikonisk scene i filmen 'Den Søde Kløe' fra 1955. Her ses Marilyn Monroe i selvsamme bevægelse, da underdelen på hendes hvide kjole bliver løftet op, da hun uforvarent får stillet sig på en vindrist.

Internettet var da heller ikke sen til at spotte referencen, hvor der både på Twitter, nu X, og TikTok i høj grad blev gået til tasterne for at påpege det ikoniske øjeblik.

Og selv om det nok næppe var planlagt nøje fra Selena Gomez selv, kan det nok ikke genere at blive sammenlignet med så ikonisk en Hollywood legende som Marilyn Monroe. Bare spørg Kim Kardashian.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk.

Læs mere om

MestLæste