VMA 2023
Kendte

Se billederne: Taylor Swift og Selena Gomez' venskab hyldes til VMA 2023

af Marie Emilie Hofman 13. september 2023
Foto: Foto: Tammie Arroyo/AFF-USA.com / MEGA
Få de største nedslag i MTVs Video Music Awards 2023, hvor blandt Taylor Swift og Selena Gomez trak overskrifter.

Et af de største award-shows i den amerikanske musikindustri løb natten til onsdag af stablen, da MTV's Video Music Awards (VMA) 2023 blev afholdt i New Jersey.

Her var toppen af branchen samlet for at hylde amerikansk musik, hvor stjerner som Taylor Swift, SZA og Olivia Rodrigo var nogle af de nominerede navne. Og i bedste award-stil bød aftenen på alt fra overraskende øjeblikke til nostalgiske gensyn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har samlet de største øjeblikke fra aftenen nedenfor.

*NSYNC genopstår for en aften

Selvom nogle af tidens største popstjerner var mødt op til aftenens awardshow, så var det alligevel *NSYNC, der løb med de største overskrifter fra aftenen.

NSync bandet, der består af Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone, Lance Bass og Chris Kirkpatrick til 2023 VMA. Foto: Timothy A. Clary/AFP/Ritzau Scanpix

Det ikoniske 90'er boyband blev nemlig genforenet for en stund, da de sammen indtog scenen. Her for at overrække en pris til popstjernen Taylor Swift.

Og vi var ikke de eneste, der blev ramt af en overvældende 'fangirl'-energi. For også Taylor Swift måtte udbryde "Jeg havde dukker af jer, da jeg var yngre. I er jo selve personificering af pop" til den verdensberømte gruppe.

N sync
Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix

Gensynet markerede et ti år gammelt gensyn med gruppen, der sidst var samlet på scenen til VMA i 2013. Boybandet blev officielt opløst i 2007 og har ikke siden arbejdet sammen.

Det rygtes dog, at gruppen vil udgive ny musik i forbindelse med den kommende DreamWorks animationsfilm 'Trolls'.

Taylor Swift skriver historie

Det var svært at komme udenom popstjernen Taylor Swift, der formåede at løbe med hele fire priser ved aftenens award-show. Priserne talte blandt andet for bedste musikvideo og årets sang og var alle for hendes hit 'Anti-hero'.

Taylor Swift
Popstjernen Taylor Swift iført en Versace kjole, der gav nik til Elizabeth Hurleys ikoniske 'sikkerheds-nål'-kjole fra 1994. Foto: Tammie Arroyo/AFF-USA.com / MEGA.

Popstjernen var med til at skrive historie for VMA, hvor hun blev den anden mest vindende sanger nogensinde - kun overgået af Beyonce.

Taylor Swift og Selena Gomez' BFF-øjeblik

Der er intet medier forstår bedre end at skabe overskrifter på intriger mellem særligt kvindelige stjerner.

Derfor elsker vi også, når internettet en sjælden gang hylder et venskab på lige fod. Det skete ved aftenens award-show, da Taylor Swift og Selena Gomez poserede arm i arm.

Dermed genoplivede stjernerne et ikonisk billede fra ti år forinden, og understregede deres vedvarende venskab.

Og det gik ikke VMAs næse forbi, der var hurtig til at poste på sin Instagram, hvilket fik sociale medier til at udbryde i ren nostalgi.

Cardi B's kjole var lavet af hårspænder

VMA-showet har været garant for nogle vilde 'røde løber'-looks gennem tiden. Mange husker nok Lady Gaga's famøse kødkjole fra 2010, der vidner om, at award-showet efterhånden har set nok til at overraske.

Cardi B formåede dog alligevel at levere en af aftenens overraskende øjeblikke, da hun indtog den røde løber kun iført hårspænder.

Cardi b
Cardi B's kjole var kreeret af den tyrkiske designer designer Dilara Fındıkoğlu. Foto: Tammie Arroyo/AFF-USA.com / MEGA.

Ved første øjekast lignede kjolen, der var udført i en stropløs figursyet silhuette, at være udført i et metallisk stof. Men ved nærmere eftersyn kunne man ane de utallige hårspænder, der var minuiøst placeret på den utraditionelle kjole.

Se flere looks fra den røde løber nedenfor.

Olivia Rodrigo.
Olivia Rodrigo. Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA
Shakira.
Shakira. Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA
Billy Porter.
Billy Porter. Foto: Tammie Arroyo/AFF-USA.com / MEGA

Artikel blev første gang bragt på ELLE. Dette er en redigeret version.

Lyt til Vi Unges podcast ’Ægte’, hvor content creator og skuespiller Fredrik Trudslev og sexolog Lene Stavngaard tager dig med på seksualoplysningsrejse og forsøger at give dig svar på alt det, du burde have fået at vide til seksualundervisningen i skolen.