Timothée Chalamet til Golden Globes
Kendte

Se den søde video: Kylie og Timothée stjal showet til Golden Globes

af Christoffer Mygind Juul 8. januar 2024
Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix
Hollywoods nyeste favoritpar blev fanget i et sødt øjeblik, der har taget internettet med storm

Selv om det egentlig var film som "Oppenheimer" og "Barbie" og serier som "Succession" og "The Bear", der var mest spænding omkring ved søndagens Golden Globes, endte det alligevel med at være et helt andet øjeblik som særligt internettet bed mærke i.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I salen havde et af Hollywoods mest hypede par nemlig slået sig ned sammen på de gyldne stole. Kylie Jenner og Timothée Chalamet brugte nemlig anledningen som deres første officielle date.

Selv om de to stjerner egentlig blev set sammen offentligt første gang i september 2023 til en Beyoncé-koncert, i et meget juicy og viralt øjeblik, er det her altså første gang, de deltager i noget sammen officielt.

Og selv om fans online var noget skeptiske over for matchet dengang, de første gang blev set sammen, er stemningen omkring de to altså vendt ovenpå nattens show, hvor et billede af de nyforelskede viser en tydelig gnist mellem de to.

Også en video fra salen viser Chalamet og Jenner i et kært øjeblik, hvor de lykkeligt lader verden udenfor deres boble stilne hen for at fordybe sig i hinanden – og et kys.

Hvad de to siger til hinanden er ikke til at sige. Men mon ikke internettets afkroge af mundaflæsere inden længe får kodet sig frem til en samtale?

Nok var det altså "Oppenheimer", der løb med flest priser ved den store prisuddeling til årets Golden Globes, men det var for alvor beauty-dronningen og Hollywood-prinsen, der stjal showet.

Artiklen blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste