ella augusta
Kendte

Vennebog: 19 spørgsmål til Ella Augusta

Af Sigrid Glavind 3. november 2023
Foto: PR
Ella Augusta har været forbi Vi Unges vennebog. Mød hende her.

Navn/alder: Ella Augusta, 17 år.

Mine venner kalder mig/kælenavn: El, Elli, Ellabella, Els.

Du kender mig måske fra: Jeg er sanger og sangskriver og udgav min første single “Uduelig” i sommer, der handler om at overtænke. Jeg er feature på Lord Sivas seneste album med sangen “Jeg Vil Have Dig Helt”, og så har jeg også skrevet sangen “Første Dag” sammen med Benjamin Hav. Måske du også kender min stemme fra noget andet end mine sange, jeg lægger nemlig stemme til film/tegnefilm.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tre ord, der beskriver mig: Overtænker, trofast og kreativ.

Det har jeg altid i min taske/Jeg forlader aldrig mit hjem uden: Høretelefoner, læbepomade og min mobil.

Et fun fact om mig er: At jeg som lille altid blev kaldt familiens baby boss.

Folk tror ofte, at jeg men det passer ikke: Folk tror ofte, at jeg er meget selvsikker, men inderst inde føler jeg mig ofte usikker. Det er også derfor, at jeg skrev sangen “Uduelig”, der handler om at føle sig forkert, blandt andet fordi jeg droppede ud af gymnasiet, følte mig udenfor og ikke rigtigt kunne følge med i mine venners samtaler længere.

Jeg bruger for meget tid på: Jeg bruger for meget tid på at bekymre mig om ligegyldige ting.

Det lytter jeg til lige nu: Jeg er helt besat af Guldimund og hans nye sang: “Halskæde”. Lige nu lytter jeg også meget til podcasten “112 For Knuste Hjerter”, fordi jeg synes, at det spændende at høre om andres kærlighedsliv. Jeg er en kæmpe romantiker, og jeg drømmer selv om opleve kærligheden en dag.

Det gør mig stolt, når: Det gør mig stolt, når jeg kan mærke, at mine tekster betyder noget for andre.

Når jeg er ked af det, hjælper det for mig at : Når jeg er ked af det, så hjælper det mig at se en film og spise bland selv slik eller Pringles med sour cream and onion.

En god ven for mig er en, der: En god ven for mig er en, der vil lytte til mig, når jeg har allermest brug for det, og som jeg ved, at jeg kan stole på.

Verden ville være et bedre sted, hvis: Verden ville være et bedre sted, hvis alle kunne gi’ plads til hinanden.

Min bedste vane: Min bedste vane er, at jeg altid tager makeup af inden, at jeg går i seng (også efter en fest), for ikke at ligne skrald, når jeg vågner op eller få urenheder.

Min dårligste vane: At jeg bruger alt for meget tid på min fyp på TikTok.

Jeg kan ikke forstå, at jeg da jeg var yngre: Jeg kan ikke forstå, at jeg elskede at flyve, da jeg var yngre, for i dag har jeg sygt meget flyskræk … Jeg synes, at det var hyggeligt at være sammen med min familie i så mange timer, og jeg glædede mig til flymaden, selv om den jo er ret dårlig – men det var altid spændende, hvad man fik.

Min quilty pleasure er: At se Vampire Diaries. Jeg har set serien næsten dagligt i flere timer de seneste par måneder, og jeg er totalt team Damon.

Mit højeste ønske er: Mit største ønske er at spille på Orange Scene, men hvem drømmer ikke om det, når man er musiker? :) <3

I år glæder jeg mig allermest til: Jeg glæder mig allermest til en optræden, jeg skal lave, som jeg ikke kan afsløre endnu …