Zendaya ny frisure
Kendte

Zendaya viser helt nyt hårlook, der giver futuristiske vibes

Af Marie Emilie Hofman 22. januar 2024
DEE/MPI/Capital Pictures / MEGA
Og det ligner ikke noget, vi har set før.

Haute Couture-modeugen i Paris er i dag startet.

Og traditionen tro åbner Schiaparelli ballet, når de mest prominente modehus de næste par dage viser deres creme de la creme indenfor skrædderkunst og modehåndværk.

Trods den spektakulære mode var det dog skuespiller Zendaya, der løb med spotlyset, da hun ankom til modeugens første show mandag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For her viste 'Euphoria'-stjernen nemlig et helt nyt look, vi ikke har set før. Særligt båret frem af en helt ny frisure. Med et skarpskåret kort pandehår og glatte længder, der med sporadiske totter var redt frem foran øret, gav hun nemlig en helt futuristisk vibe.

Zendaya
Foto: David Fisher/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Og det er et helt nyt hårlook fra skuespilleren, som vi er vandt til at se med mere romantiske frisurer som 'The Bob' eller skødesløse krøller, som vi kender dem fra stjernens 'Euphoria' look.

Det er dog bestemt ikke fordi, at vi ikke kan tilslutte os det nye dramatiske look fra superstjernen, som var iført en ekstravagant sort kjole med silkeskørt og overdimensioneret slæb. Hvad man må formode er fra det franske modehus selv. Looket blev fuldendt med elegante sorte Christian Louboutin-stiletter.

Skuespilleren er i år aktuel til efterfølgeren på sci-fi filmen Dune, hvor hun spiller overfor Timothée Chalamet.

Vi fristes dermed til at tænke, at det nye futuristiske image muligvis kan have noget at gøre med superstjernens forberedelser til den kommende pressetur.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste