Jubii, så er det endelig blevet tid til at kåre Vi Unge Covergirl 2014! Så hvis du drømmer om at komme på forsiden af Vi Unge, er det bare med at få taget et supergodt billede og uploade det til konkurrencen. Du kan deltage i dit lokale storcenter eller ved uploade dit billede direkte på siden.

Se planen for, hvor og hvornår du kan deltage i dit lokale storcenter her.

Eller:

UPLOAD DIT BILLEDE HER

100 piger bliver udvalgt til at blive stemt på, og de 25 piger, der har fået flest stemmer, går direkte i semifinalen, hvor dommerpanelet vil udvælge fem finalister, som repræsenterer hver deres region.

De fem finalister kommer til en forsideskydning den 24. eller 25. april og ud fra det, bliver det bedste billede - og vinderen - valgt. Derudover vil alle fem finalister møde hinanden den 28. april, hvor vi skyder en modeserie til bladet.

Vinderen bliver offentliggjort til vores store Covergirl finalefest den 23. maj 2014. Du kan købe billet til festen her.

Det vinder Vi Unge Covergirl 2014:
• Du får en dag på Vi Unge, hvor du får lagt en flot makeup af en makeup-artist og bliver fotograferet sammen med de fire andre finalister.

• Du får en dag, hvor du sammen med Unique Models får gode tips til, hvordan man går catwalk, og du kan høre lidt om, hvordan Unique Models samarbejder med deres modeller. Til finalefesten bliver du stylet, og alle fem finalister går et lille modeshow efter instruktion af Unique Models.

• Du kommer på forsiden af Vi Unge.

• Du bliver model for Glitters konfirmationskampagne og vinder 5000 kroner.

• Du får lækre produkter.

• Du får et års abonnement på Vi Unge.


Følg med i Covergirl-konkurrencen på Instagram, facebook og twitter med #VUCovergirl2014!

Held og lykke!