Når du kommer i puberteten, begynder dine bryster at vokse. Hvis dine bryster ikke er specielt store, så har du sikkert mere end én gang tænkt, om de så er for små.

Rigtig mange piger tænker nemlig over, hvor små eller store deres brystparti er, og om den størrelse de har, passer til deres alder. Men heldigvis er det sådan, at bryster er vidt forskellige. Faktisk er der ikke to bryster, der er helt ens - ikke engang dine egne, for det ene bryst kan nemlig sagtens være lidt større end det andet.

Læs også: Tips til bryster.

Derfor er der heller ikke unormalt at have hverken store eller små bryster - eller et brystparti, der er lige midt imellem. Og der er ikke en bestemt skål, der hører til en bestemt alder. Heldigvis er det sådan, at dine bryster passer perfekt til dig! Bryststørrelsen kan blandt andet afhænge af din kropsstørrelse og hvor langt din krop er i dens udvikling. Hvis du er en lille pige, der er spinkelt bygget, så er det helt naturligt, at dine bryster heller ikke bliver så store.
 

Kan mit bryst blive større?

Selv om du bruger en bestemt bh-størrelse lige nu, så behøver det ikke at forblive sådan. Dit bryst ændrer sig nemlig, mens du udvikler dig, så det kan godt være, at det med årene bliver større eller får en anden facon - men det behøver ikke at være sådan.

Læs den pinlige historie: De så mine bryster!
 

Hvad tænker drenge om piger med små bryster?

Det kan godt være, at drenge er tilbøjelige til at snakke om store bryster, men faktisk er det sådan, at drenge er mere nysgerrige efter at røre ved nogle, end at de egentlig tænker over størrelsen på dem. Har du mødt en sød fyr, og er I nået dertil, hvor I er begyndt at røre ved hinanden, så skal du altså slet ikke bekymre dig om, hvad han tænker om dem. Er han vild med dig, så er han helt sikkert også vild med dine bryster, som de er.

Læs også: Dilemma - Mine bryster skaber problemer.

I galleriet kan du læse sjove facts om bryster!

10 skøre facts om bryster