Identitet

Jul fra A til Å

Af Katrine Lund 23. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har samlet en masse dejlige ting ved julen fra A til Å.

Julen er SÅ tæt på, og der er virkelig mange fede ting ved julen. Vi har lavet en liste fra A til Å med de skønneste ting ved julen.

And
Julen står på masser af lækker julemad, som and, flæskesteg, medister, brunkartofler og så videre. MUMS!

Bage
Vaniljekranse, brunkager, jødekager og pebernødder er bare nogle af de lækre småkager, som vi forbinder med julen. Det er hyggeligt selv at bage dem med familien. Prøv for eksempel opskriften på vaniljekranse her!

Cd
Vi hører kun julemusik en måned om året, så man bliver aldrig træt af at høre de gode gamle klassikere igen og igen. Vi har samlet en bunke gode julesange til dig her, så du kan komme i julehumør.

Disneys Juleshow
Disneys Juleshow er virkelig en hyggelig juletradition, og det skal altså bare ses hver eneste år på DR1 juleaften. Man bliver jo aldrig træt af Bambi, Rip, Rap og Rup og alle de andre.

Elegant
Vil du gerne have en elegant jul, så tjek disse seje tips ud til smukke julenegle og se her, hvordan du får en fin hestehale.

Forkælelse
I julen forkæler vi dem, vi holder af med dejlige julegaver, men du skal også huske at forkæle dig selv. Læs hvordan, du kan gøre her!

Godter
Hyg dig med familien eller veninderne og lav din egne julegodter. Her er en opskrift på lækker julekonfekt, og så kan du også prøve vores lækre opskrifter på tv-guf og karamel-guf.

Hygge
Julen er da ligmed hygge. Der er dømt afslapning med kakao og julefilm, og så kan du tilbringe en masse hyggelige timer med dine veninder og din familie.

iPhone
Mon ikke iPhones og iPads er noget af det øverste på manges ønskelister i år? Hvis du allerede har en iPhone, kan du se her, hvordan du bliver sund med den!

Julemand
Selv om du ikke længere tror på julemanden, så er det da en ret hyggelige tradition med ham den gamle. Og hvis du har små-søskende, kan du jo lege med på idéen om at han findes og putte en lille ting i deres julesok.

Lys
Stearinlys, kalenderlys og adventskranse hører til julen. Og det er da også både romantisk og hyggeligt at have stearinlys tændt, når det er koldt og mørkt udenfor!

Mistelten
Drømmer du om et julekys, så få fat i en mistelten, stil dig under den, og håb på at drømmeprisen kommer og kysser dig. Hvis du synes, det lyder lidt for usandsynligt, kan du jo drømme dig til det, imens du hører Justin Biebers julesang, "Under the Mistletoe".

Nisse
Nisserne kommer frem og laver drillerier i julen, men de hjælper også julemanden med at komme ud med alle hans gaver. En helt speciel nisse, som vi allesammen kender, er Pyrus, og du kan finde ud af, om du er Pyrus-ekspert her!

Overraskelse
Julen byder på masser af overraskelser i form af dejlige julegaver, og her kan du se, hvad vi håber, der ligger under træet til os.

Pakker
Der skal købes masser af pakker til familien, veninderne og så videre, og det kan altså godt være en ret dyr fornøjelse, derfor har vi lavet nogle billige gaveidéer, som du selv kan lave.

Quiz
De kolde vinteraftener kan blandt andet bruges på at spille spil og quizze. Prøv også nogle af alle vores sjove tests, og bliv klogere på dig selv.

Risengrød
Risengrød forbindes med jul og julemanden, og det er vi da ikke helt så kede af, for det er nu lækkert at smæske sig i det hele december. Og hvis der er noget tilbage, kan du jo nyde en lækker ris ala mande!

Sne
Der er bare noget ekstra hyggeligt over julen, når den er hvid!

Træ
Er der noget smukkere end et flot grantræ pyntet med lys og julekugler med de lækreste pakker forneden?

Uldsokker
Varmt vintertøj er dejligt, og her har vi samlet en bunke varme vinter-accessories til dig.

Veninder
Brug nogle af juledagene på at hygge med dine veninder. Vi har samlet nogle idéer til, hvad I kan lave her!

X-Mas
Kært barn har mange navne, og det har julen og julemanden også. Julemanden kaldes blandt andet for Santa Claus, Father Christmas, Jultomten, Julenissen, Babbo Natale og Weihnachtsmann. Få masser af tips til julen lige her!

Yndig
Vi har masser af lækre tips til, hvordan du får en yndig jul. Læs for eksempel Ha' en smuk jul og Få bløde fødder til jul.

Zumba
Vi spiser mange usunde sager i julen, så husk at få dyrket lidt motion. Du kan for eksempel tage til zumba, eller en anden form for dans, som helt sikkert gør dig glad og giver dig masser af energi. Se også her, hvordan du kan dyrke motion derhjemme.

Æske
Pak dine gaver smukt ind i fine æsker. Du kan selv folde og male nogle. På den måde bliver gaven ekstra personlig!

Ønsker
Du har sikkert rigtig mange ønsker, men det kan godt være svært at finde ud af, hvad man skal give andre. Her er nogle idéer til, hvad du kan give ham den søde.

Ål
Du skal sikkert helt sikkert også til julefrokost, og her bydes der ofte på fisk som sild, ål, fiskefilet, rejer og meget mere.

MestLæste