Mit liv

Adventshygge med din veninde

Af Line Sølvhøj Jensen 5. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lav allerede nu en aftale med din veninde på søndag, hvor det er tredje søndag i advent. Her får i ti ideer til, hvad I kan lave.

December er godt i gang, og det er oplagt at hygge igennem med dine yndlings-veninder. Her får du ti ideer til, hvordan du kan bruge dine søndage, hvor det er advent, sammen med dine veninder.

1. Køb julegaver sammen
De fleste butikker har åbent om søndagen, så tag din veninde under armen og gå ud og køb julegaver til jeres familie sammen. Det er superhyggeligt, og så kan I jo snuppe en kop varm kakao samtidig.

Læs også: 50 ideer til ønskelisten.

2. Julekalender-maraton
Det er så hyggeligt at se julekalender. Find jeres gamle julefilm og julekalendere på dvd frem, og hold så film-maraton, så I bruger hele dagen på at se gamle julefilm. Husk pebernødder og clementiner!

3. Tag på juleudstilling
Er der noget, man kommer mere i julehumør af end juleudstillinger? Det er lige gyldigt, om det er et lille lokalt julemarked (her kan I jo møde nogle af de søde fyre fra skolen!), eller om I tager til et stort julemarked. Det vigtigste er, at I får hygget godt igennem til julemusik og de smukke juleudstillinger.

4. Lav konfekt sammen
Det er for hyggeligt at lave konfekt sammen, og så har I noget, I kan dele ud i skolen (eller spise selv!). køb marcipan, nougat og smeltechokolade, og smut en tur i Panduro, hvor I kan finde masser af fint og tøset pynt til konfekten.

Læs også: Lav lækkert julekonfekt.

5. Køb et juletræ
- Altså et lille et, som kan stå på værelset. Så kan I pynte det sammen - og næste uge kan I bytte, så I begge to når at få et juletræ. I kan finde meget billigt julepynt i for eksempel Tiger.

6. Lav julepynt
I kan også lave jeres eget julepynt. Gå amok i julepapir, pap og silkepapir, så I kan dekorere værelset eller klasseværelset med lækkert julepynt. Husk at fyre op for julemusikken imens.

7. Tag i Tivoli
Saml alle veninderne og tag en tur i Tivoli. Det er sjovt, hyggeligt, smukt, fantastisk og noget, der bare SKAL opleves i december.

Læs også: Frk. Lund anmelder Jul i Tivoli.

8. Smut i skøjtehallen
Ligger der en skøjtehal i nærheden af, hvor du bor? Så er det da det, I skal lave på jeres adventssøndag.

9. Hold krea-dag
Lav jeres egne julekort, eller køb ind så I kan lave jeres egne smykker. Så kan I lave nogle helt unikke smykker, som I kan give i julegave. Det kan kun blive et hit.

Læs også: Søde jule-accessories.

10. Hyg igennem derhjemme
Hvorfor ikke bare hænge ud sammen på værelset derhjemme, drikke varm kakao, spise nogle af din mors hjemmebagte pebernødder, snakke om fyrene og hvad I skal lave i juleferien? Det er jo hyggeligt bare at være sammen!

MegetMere