julenegle
Skønhed

Få smukke julenegle

Af Line Sølvhøj Jensen 22. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så smukke julenegle, som fuldender dit outfit til juleaften. Her guider vi dig til, hvordan du kan designe dine negle på en smuk måde.

Negle er meget smukkere, hvis de er velplejede, og der er gjort lidt ekstra ud af dem. Hvor meget du vil gøre ud af dine negle juleaften, er helt op til dig selv, men her får du fire bud på smukke julenegle.

Læs også: Hvad betyder farven på dine negle?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De naturlige negle
Du kan lave smukke og meget naturlige negle ved at give dem en fransk manicure. Der er supernemt og kræver tre forskellige lak: en rosa, en beige og en overlak. Læs, hvordan du lægger en fransk manicure her. Manicuresæt fra Depend til cirka 99 kroner.

Selvom en fransk manicure er en klassiker, som kan bruges året rundt, passer den altså også perfekt til enhver begivenhed.

Søde motiver
Pynt dine negle med søde motiver. Har du ladet dine negle vokser lidt længere op til jul, så ser det flot ud at pynte det yderste af dine negle. Du kan blandt andet bruge de her klistermærker fra Depend til at dekorere dine negle

julenegle

Læs også: Få smukke negle.

Røde negle
Du kan selvfølgelig også vælge at give dine negle en julefarve som for eksempel rød, guld eller sølv. Måske passer en af farverne til dit tøj? Neglelak fra Barry M til 55 kroner.

Tøsede negle
Er du ikke så meget til neglelak, så kan du dekorere dine negle med nail wraps, der er lynhurtigt at bruge. Måske er de prikkede negle noget for dig?

julenegle

MestLæste