Skønhed

Få en smuk hestehale

Af Line Sølvhøj Jensen 20. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Slut med kedelige hestehaler! Her får du en masse tips til, hvordan du får en smuk hestehale.

Mangler du ideer til, hvordan du kan sætte din hestehale, så læs med her! Vi er nemlig blevet inspireret af kendisserne til, hvordan man kan sætte sin hestehale på tre forskellige måder.

Læs også: Do's and don'ts med dit hår.

Den høje hestehale
Skal du til fest eller vil du gerne gøre lidt ekstra ud af din hestehale en dag, så er en høj hestehale løsningen. Lad en tot være fri, som du kan sno rundt om elastikken til sidst for at skjule den. Skal din hestehale være ekstra fin, kan du krølle det nederste af dit hår.

Sidehestehale
Toupér dit hår og saml det i en løs hestehale i siden. Vil du have håret til at have endnu mere fylde, så kan du krølle det, inden du sætter det op.

Den afslappede hestehale
En helt almindelig hestehale behøver ikke at være kedelig. Toupér dit hår og sæt det op i en lav hestehale. Når du har sat elastikken i, løsner du dit hår lidt fra hovedbunden, så hestehalen ikke kommer til at sidde stramt ind til hovedbunden. Det giver håret et lidt mere tilfældigt look.

Læs også: Guide: Sådan får du lækkert hår.

Tip!
Vil du forkæle dine hår rigtig meget, så er det vigtigt med nogle gode hårelastikker, der ikke knækker dit hår. Pris 59 kroner for 8 stk. Hårelastikkerne fra BLAX er gode for dit hår, fordi:

• De niver ikke i dit hår, når du skal hive dem ud.

• De bliver ikke løse.

• De holder 100 gange - eller mere!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.