Se her, hvilke lækre sager, der står øverst på Cecilies ønskeliste!

Læs også: Rikkes ønsker til jul

Ansigtsmaske
- Jeg elsker ansigtsmasker, og denne fra Tromborg har jeg aldrig prøvet - derfor ryger den direkte på ønskesedlen. Please, Julemand! Ansigtsmaske fra Tromborg til 220 kroner i Viungeshoppen.dk.

Spejl
- Jeg mangler et spejl derhjemme, og det skal være et stort, sejt et - det her er godt nok lidt dyrt, men jeg er sikker på, at jeg også vil elske det i mindst 100 år. Spejl fra Casanova.dk til 1.999 kroner.

Gavekort
- Nimb er min yndlingsrestaurant, og deres brunch er SÅ lækker! Derfor ønsker jeg mig et gavekort dertil, så jeg kan invitere min søde kæreste med derind. Gavekort til brunch på Nimb til 500 kroner.

Læbepomade
- Læbepomader i fine dåser kan jeg ikke få for mange af, så selv om jeg har 10-15 stykker derhjemme, ønsker jeg mig lige en til… Bare én til! Læbepomade fra Tromborg til 85 kroner i Viungeshoppen.dk.

Strømper
- Alle, der kender mig bare lidt, ved, at jeg elsker prikker, og så mangler jeg i øvrigt altid strømper - derfor må strømperne her være det perfekte (og billigste) ønske! Strømper med prikker fra Nelly.com til 59 kroner.

Læs også: Leelas ønsker til jul