Kendte

Stjernernes pinligste auditions

Af Oliver Kokholm Ungermann 10. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ALDRIG sjovt at blive til grin, men det blev stjernerne altså til de her auditions. Læs om deres værste oplevelser her!

Som skuespiller er man for det meste nødt til at gå til en audition for at få en rolle, men det er altså ikke altid en lige sjov oplevelse.

Læs også: Se stjernernes første auditions

Nogle gange går det nemlig helt galt for stjernerne, og så kommer de til at sige eller gøre noget ret pinligt. Læs om deres audition-fails herunder!

Stjernernespinligsteauditions

- Der var engang, hvor jeg skulle læse op fra noget Shakespeare, og jeg startede med at sige: ”Det kan jeg ikke, jeg har aldrig prøvet det før. Men jeg prøver så godt jeg kan”, og så synes jeg egentlig, det gik godt. Men de var bare sådan: ”Det kan du ikke finde ud af. Ved du overhovedet, hvad du siger?”

All Over

- Under min audition til ”I Am Sam”, glemte jeg min replik. Jeg sagde noget helt forkert, og så tænkte jeg bare ”OMG, jeg er færdig, nu får jeg aldrig rollen.”

All Over

- Min audition til ”50 Shades of Grey” var så ubehagelig! Det var præcis, som du forestiller dig det: En stor monolog, som var meget, meget seksuel. Der var nogle af tingene, jeg var helt pinlig over at læse højt!

All Over

- Jeg gik til audition til ”Star Wars: The Force Awakens” og efter syv forsøg med den samme scene, var instruktøren sådan: ”Har du noget andet med, Eddie?”. Så sagde jeg: ”OK, det var så min drengedrøm, der blev knust der”.

All Over

- En af mine værste auditions var til ”Narnia: Prins Caspian”. De spurgte mig, om jeg kunne snakke med en spansk accent, og jeg spurgte, hvad jeg skulle basere den på. De var sådan: ”Har du set ”Shrek?”” Jeg spillede scenen, men jeg lavede en helt forkert imitation, og lød nok mere som Borat.

All Over

- Engang var jeg til en audition på en musical, hvor jeg lod mig rive alt for meget med af en ret sørgelig sang. Pludselig kunne jeg ikke stoppe med at græde! Jeg lagde så meget i det, og jeg var nødt til at stoppe med at synge, tage en pause og sige undskyld. Men de bad mig komme tilbage!

All Over

- Jeg var i gang med en audition, og det var ikke fordi, jeg bitchede over en person, men jeg sladrede lidt, og midtvejs i historien kom der pludselig en ind i rummet. Jeg kunne ikke stoppe der, det ville jo være kujonagtigt, så jeg tog chancen og fortalte historien færdig, inden jeg kiggede på ham, og sagde ”det er din gode ven, jeg snakker om, ikke?”, og han sagde ”jo”. Og så skulle jeg spille sammen med ham til prøven…

All Over

LOL! Den her video af ”American Pie”-stjernen Chris Klein er SÅ akavet. Han prøver at få en rolle i ”Mamma Mia!”, men hans sangevner var ikke lige, hvad de håbede på…

All Over

MegetMere