Musik

8 swag julesange

Af Thomas Flindt 12. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julesange er for det meste søde, kærlige og rigtig hyggelige, men nogen er gået imod strømmen og lavet dem stik modsat. Tjek de swag julesange ud her!

Nogen gange kan al de julesange godt stå os langt ud af halsen, men når vi har fået for meget af de sukkersøde og hyggelige julesange, og ikke vil miste julestemningen, så sætter vi julemusik med attitude på - de skal være swag.

Hvad skal der til for at julesange bliver swag? Den skal være sjov, skør og anderledes på den fede måde. Vi har gravet dybt og fundet otte julesange, som vi synes er ret swag. Hvad synes I?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sjov på YouTube - læsernes top 10

Stewart Stardust, Danny og Arne - "Jul på Vesterbro"

Totalt sjov julekalender med Anders Matthesen! "Jul på Vesterbro" har mange sjove og skøre sange, men det nærmeste, de kommer på en rigtig julesang ,er titelmelodien. Vi håber, at "Anden" laver en ny julekalender snart!

Læs også: 7 film du skal se til vinter

Hanson - "Run Run Rudolph"

I kender måske Hanson-hittet "Mmmbop", men ellers er det altså ikke meget, vi har hørt til dem. Men så faldt vi lige over dette rockede julehit. Vi vidste slet ikke, at det var dem, som har lavet det, tihi. Tag en lytter!

MC Einar - "Jul Det' Cool"

Vi havde ikke kendt MC Einar, hvis det ikke lige var fordi, de havde lavet Danmarks første og eneste rap-julesang, som efterfølgende har været på samtlige "Christmas Greatest Hits"-cd'er. Det er alligevel lidt swag!

Læs også: Vi elsker jul!

Jeff Dunham ft. Achmed - "Jingle Bombs"

Jeff Dunham er en virkelig sjov bugtaler - ja, overraskende nok kan bugtalere godt være sjove - og hans dukke "Achmed the Dead Terrorist" har lavet sin egen udgave sjove julesange. For når man er terrorist, bliver "Jingle Bells" til "Jingle Bombs", og så får den ellers så kendte julesang en helt ny, skør og sjov tone. Psst! Du skal spole lidt ind i klippet for at høre sangen.

Læs også: Det kan du give din far i julegave

Run DMC - "Christmas in Hollis"

Når hiphoppere kaster sig ud i at lave julesange, går det altid galt, men Run DMC er sluppet ret godt fra det. Old school beats, 90'er kluns og alt for store egoer er bare swag! Tjek videoen herunder.

Læs også: De bedste julesange!

Rævesovsen (Tjenesten på P3) - "Hvad har du i sækken der?"

Ha ha ha, "Tjenesten på P3" tager pis på det hele, og tilbage i 2009 var det U$O, Marc Johnson og L.O.C., der fik en tur i deres komik-maskine, da de lavede julehittet "Hvad har du i sækken der?". Virkeligt sjovt!

Læs også: Julekonfekt på den nemme måde

Drengene fra Angora - "Jul i Angora"

Simon Kvamm, Esben Pretzmann og Rune Tolsgaard står bag de hylende morsomme karakterer i "Drengene fra Angora". De tæller blandt andet "Team Easy On", "Landmandssønnerne" og "Bugge og Ronald", men det mest geniale var, da de samlede dem alle sammen og lavede julesangen "Jul i Angora". SÅ sjov!

Læs også: Læsernes søde julehistorier

Billy Idol - "Jingle Bell Rock"

Endnu en gammel rockmusiker, der tager julehøjtiden, ryster den godt og grundigt og tilsætter lidt rockguitar. "Jingle Bell Rock" er så tilpas rocket, at den skiller sig ud fra de andre julesange og snupper en plads blandt julens swag sange.

Hvilke julesange synes I er mest swag?

MestLæste