Krop & Sind

Læsernes søde julehistorier

Af Redaktionen 6. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kom i julestemning med de søde julehistorier, som I har sendt os. Læs dem her.

Kærligt venskab
Det hele startede i juleferien sidste år, da jeg gik i 8. klasse. Efter en fest hos en af mine venner var jeg begyndt at tale med ham den søde rigtig meget. Vi "skypede" sammen stort set hver aften til langt ud på natten, og vi skrev og snakkede sammen 24-7, selv om han var et år ældre end mig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En dag i ferien inviterede han mig til en af hans venners fest, og min veninde, der var kærester med hans bedste ven, og jeg gjorde os klar sammen. Vi blev hentet af drengene, og i bilen sad jeg ved siden af min veninde og ham den søde. Han tog diskret min hånd, og vi flettede fingre, uden nogen af de andre opdagede det.

Læs også: 16 romantiske julefilm

Til festen blev jeg lidt sur på ham uden grund, og da han fandt ud af, at jeg snerede lidt af ham, kom han og krammede mig bagfra og hviskede mig i øret, om vi ikke lige kunne tale. Vi gik ud og snakkede.

Da vi havde siddet udenfor og snakket i en god time, så han på mig og sagde: "Det her er virkelig underligt. Jeg har ikke kendt dig i lang tid, og du betyder allerede utrolig meget for mig. Jeg har virkelig fået mange følelser for dig, og jeg håber du har det på samme måde."

Læs også: 9 ting der helt sikkert får dig i julestemning

Han så mig dybt i øjnene og kyssede mig. Mit første kys. Vi blev kaldt ind af hans bedste ven, fordi vi skulle sige farvel, men vi valgte i stedet at gå på toilettet sammen, og vi lagde os i badekaret, hvor vi lå og kyssede. Det var den bedste dag i mit liv.

Han er nu en af mine bedste venner, og vi fortryder intet. Han har en ny kæreste på efterskolen, og jeg er lun på en af hans venner, men vi griner stadig af oplevelsen sammen.

Knus den glade pige <3

Julekæreste
Jeg gik engang i klasse med en dreng, som ikke var særlig sød, og heldigvis stoppede han i klassen. Da jeg mødte ham fire år senere til en fest, var han bare blevet megasød.

Vi snakkede og blev virkelig gode venner, men så blev han kærester med en pige fra min klasse, selv om jeg var blevet ret vild med ham.

Læs også: Sådan flirter du over sms

Heldigvis ringede han juleaften og sagde, at han virkelig godt kunne lide mig, og at han kun var sammen med hende den anden fordi, at jeg skulle blive jaloux. Vi har nu været kærester i et helt år.

Hilsen den anonyme

Morfars sidste ønske
Det skete sidste år. Min morfar havde været syg af kræft i mange år, og det var snart jul. Hele familien var bange for, at han ville være væk, inden julen kom, eller at han ville være så syg, at han ikke kunne være med til juleaften. Der begyndte at ske en masse dårlige ting med hans lunger, og det gik rigtig dårligt, men hele familien støttede ham og prøvede at holde ham i julehumør.

Vi fik fat på en læge, som arbejdede specielt med lunger og fik bestilt tider hos ham. Han kom der et par gange, og da det endelig blev jul skete miraklet. Min morfar havde aldrig haft det så godt som den juleaften. Han lignede en lille dreng, som havde fået det, han havde ønsket sig allermest. Han løb rundt og sang julesange, og han plejede næsten ikke at kunne gå.

Læs også:
Det kan du give din mor i julegave

Han fik sit største ønske opfyldt: At være rask på juleaften med sin familie. Jeg kan sige jer, at det var nok også min bedste juleaften. Det er en aften jeg ALDRIG vil glemme. Få måneder efter gik han nemlig bort. Den juleaften er det billede, jeg har af min morfar, hver gang jeg tænker på ham.

Hende, som savner sin søde og rare morfar.

Facebook-flirt
Jeg skrev den 20. december 2009 til en flirt over facebook, at han skulle høre sangen "My only wish (this year)" med Britney Spears. Vi skrev lidt frem og tilbage om, hvad meningen med sangen var, og hvad jeg prøvede at sige.

Den 23. december kom der så en besked fra ham, hvor der stod: "Hvis du vil være kærester, så er det fint med mig". På det tidspunkt var jeg i Magasin i København, og jeg havde nær væltet hele parfumeafdelingen af bar glæde.

Læs også: Det kan du give din far i julegave

Det skal lige siges, jeg havde haft et enormt crush på ham i lidt over et år! Vores forhold varede i to et halvt fantastiske år, så man kan sagtens spørge over Facebook :)

Hilsen Andrea

Hvad er dit bedste juleminde? Skriv det i kommentarfeltet.

MestLæste