Film & serier

16 romantiske julefilm

Af Benedikte Brix 20. november 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du ikke allerede er i julestemning, så kommer du det helt sikkert ved at se nogle af de her film!

Åh, julen er over os, og her på redaktionen kan vi slet ikke holde op med at tale om pakkekalendere, gaveønsker, julemad, snevejr - og romantiske julefilm! Derfor har vi lavet en liste med 16 søde film, der helt sikkert vil få dit julehjerte til at smelte. Hvor mange af dem har du set?

1. Love Actually 
Otte forskellige par har forskellige kærlighedsproblemer, som vi spændt følger med i. Det er virkelig sødt og meget, meget romantisk. 

2. Bridget Jones's Diary
Renée Zellweger er fast besluttet på at blive en bedre udgave af sig selv - det prøver hun på over et år, mens hun skriver dagbog og har to fyre, der bliver ved med at rode rundt i hendes liv. Den overbeviser dig om, at lige meget hvor lidt du har styr på dit liv, så skal du nok klare den.

3. The Holiday
Kate Winslets er stadig forelsket i sin utro eks, og Cameron Diaz slår op med sin kæreste, fordi han også er utro. De to piger kender ikke hinanden, men de bytter huse i juleferien for at komme væk fra fyrene. Det går ikke helt, som de havde forventet.

Læs også: De allerbedste julefilm

4. Family Stone
Sarah Jessica Parker er en succesfuld forretningskvinde, så da hun skal besøge fyrens mere vilde familie, passer hun slet, slet ikke ind. Du kommer til at elske din egen familie mere.

5. Christmas List
Det værst tænkelige sker for Isobel, da hun har planlægger den perfekte jul med hendes kæreste - han forsvinder! Men det åbner hurtigt op for nye muligheder i hendes kærlighedsliv, som kan ende op med at friste hende. 

6. While you were sleeping
Sandra Bullock er forelsket i en mand, der ikke aner, hvem hun er. Da han falder ned på et togspor, redder hun ham - men mens han lægger i koma, sker der en del misforståelser, og pludselig tror alle, at hun er Peters forlovede. 

7. Christmas Wedding Planner 
Bryllupsplanlæggeren Kelsey skal planlægge det perfekte bryllup for hendes kusine og intet må gå galt. Men den mystiske dedektiv Connor kommer i vejen, selv om at Kelsey gør alt hvad hun kan, så kan hun ikke lade være med at falde for ham. 

8. It's a Wonderful Life 
Hvordan ville livet have været, hvis du ikke eksisterede? Det spørgsmål får James Stewart svar på i denne traditionelle sort/hvid-julefilm. Det er en engel, der hjælper ham, og den lykkelige slutning gør os i bedre humør end nogensinde! Det er en klassiker, der holder, selv om den er næsten 70 år gammel.

Læs også: Test: Hvilken julefilm skal du se? 

9. Sleepless in Seattle
Meg Ryan bliver vildt forelsket i Tom Hanks, da hun hører ham tale om sin afdøde kone i et radioprogram. Selv om hun ikke har mødt ham, er hun sikker på, at han er hendes skæbne, så hun gør alt for at få det til at ske. Du tror på skæbnen - eller gerne vil komme til det.

10. New Years Eve
Zac Efron, Jessica Biel, Ashton Kutcher, Sarah Jessica Parker og andre lækre skuespillere leder alle sammen efter kærligheden i denne rigtig søde decemberfilm, der har sin slutning nytårsaften.

11. Noget i luften
Robert Hansen er journalist og forlovet med sin chefs datter, Christiane Schaumburg-Müller. Han skal skrive en artikel om clairvoyance, men da han møder clairvoyanten Line Kruse, bliver han forelsket - og det havde ingen forudset.

12. A Christmas Prince
Journalisten Amber vil gøre alt for at få bekræftet rygerne om prinsen, selv om det betyder, at hun skal lege skolelærer for prinsens lillesøster. Det viser sig, at Amber er på sporet af en større historie, end hun havde regnet med. Men det kan få fatale konsekvenser for prinsen, hvis hun afslører hemmeligheden. 

13. Noel
Fire personer leder alle efter et julemirakel - og det bringer dem sammen på den ene eller den anden måde. Det ender selvfølgelig juleaften, hvor de opdager, hvad der er vigtigst ved julen. Kan du lide dans, frieri og en sød kærlighedshistorie mellem blandt andre Penélope Cruz og Paul Walker, så er det filmen for dig.

14. The Princess Switch 
En dag møder den normale, Stacy, og princessen, Margaret, hinanden og opdager, at de er fuldstændig identiske. De prøver at bytte liv i et par dage og hurtigt forelsker Stacy sig i Carolines kommende mand, Prins Edward. Heldigvis vil Caroline ikke giftes med Edward. Men hun mærker sommerfuglene i maven, da hun møder Stacys ven Kevin. Der er altså lagt op til den helt store kærlighedsfilm. 

Læs også: Anmeldelse: "The Princess Switch" 

15. The Christmas Card
John Newton er soldat og modtager et julekort fra en menighedsgruppe. Han bliver så glad for det, at han vælger at tage af sted for at finde hende, der har skrevet det. Det, kan I nok regne ud, bliver romantisk …

16. Christmas angel
Kari Hawker har altid været alene, og hun hader julen. Men så får hun et job hos naboen, som går ud på at hjælpe andre. Hun skal holde hemmeligt, at han er en form for julemand. Men så møder hun en fyr…

Læs mere om

MegetMere